Lifestyle

Η Emily Ratajkowski αποκαλύπτει πως αν δεν συμμετείχε στο βίντεο “Blurred Lines” δεν θα ήταν σήμερα γνωστή

Η Emily Ratajkowski αποκαλύπτει πως αν δεν συμμετείχε στο βίντεο “Blurred Lines” δεν θα ήταν σήμερα γνωστή
Το μοντέλο Emily Ratajkowski μίλησε δημόσια για τη στιγμή που ο καλλιτέχνης την χάιδεψε άσεμνα στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ.

Το 2013, το μουσικό βίντεο του Robin Thicke “Blurred Lines” έκανε την Emily Ratajkowski να εκτοξευθεί σε παγκόσμια φήμη. Μόλις λίγα χρόνια αργότερα και στον απόηχο του κινήματος #MeToo, το σινγκλ με επιτυχία γέρασε πλέον  και αποδείχθηκε εξαιρετικά προβληματικό. Και πηγάζει πιο βαθιά από τους στίχους. Σε ένα απόσπασμα που δημοσιεύτηκε από τους The Sunday Times από τα επερχόμενα απομνημονεύματα του μοντέλου, My Body, περιέγραψε τη στιγμή που ο τραγουδιστής τη χάιδεψε στο πλατό.

View this post on Instagram

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

«Ξαφνικά, από το πουθενά, ένιωσα τη δροσιά και την ξενιτιά των χεριών ενός ξένου να καλύπτουν το γυμνό στήθος μου από πίσω», έγραψε η Ratajkowski. «Απομακρύνθηκα ενστικτωδώς κοιτάζοντας τον Ρόμπιν Θικ».

Απαντώντας στους ισχυρισμούς, είπε στο People τους λόγους που δεν μίλησε νωρίτερα. «Ήμουν ένα άγνωστο μοντέλο και αν είχα μιλήσει ή παραπονιόμουν, δεν θα ήμουν εδώ που είμαι σήμερα. Δεν θα ήμουν διάσημη».

Ο μάρτυρας

Περαιτέρω στο απόσπασμα αποκαλύπτει ότι ο σκηνοθέτης του βίντεο ήταν μάρτυρας του περιστατικού. «Χαμογέλασε με ένα ανόητο χαμόγελο και σκόνταψε προς τα πίσω, με τα μάτια του κρυμμένα πίσω από τα γυαλιά ηλίου του. Το κεφάλι μου γύρισε στο σκοτάδι πέρα ​​από το σετ. Η φωνή [της σκηνοθέτιδας, της Νταϊάν Μαρτέλ] έσπασε καθώς μου φώναξε «Είσαι καλά;» πρόσθεσε.

Ο Μαρτέλ επιβεβαίωσε τους ισχυρισμούς στους The Sunday Times. «Τι το διάολο κάνεις, αυτό είναι!! Το γύρισμα τελείωσε!!» θυμάται, προσθέτοντας: «Ο Ρόμπιν ζήτησε απαίσια συγγνώμη. Σαν να ήξερε ότι ήταν λάθος χωρίς να καταλαβαίνει πώς μπορεί να ένιωθε η Έμιλι».

Το βιβλίο της

Η 30χρονη κυκλοφόρησε τα απομνημονεύματά της στις 9 Νοεμβρίου. Περιγράφοντας λεπτομερώς την κατάχρηση και τη νομιμότητα να μην κατέχεις το σώμα σου μέσω των μέσων ενημέρωσης.

View this post on Instagram

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

«Από το 2013, όταν εμφανίστηκα σε ένα viral μουσικό βίντεο, οι παπαράτσι κρύβονται έξω από την εξώπορτά μου», έγραψε τότε. «Έχω συνηθίσει τους μεγαλόσωμους άντρες να εμφανίζονται ξαφνικά ανάμεσα σε αυτοκίνητα ή να πηδούν από πίσω από τις γωνίες, με γυάλινες μαύρες τρύπες εκεί που θα έπρεπε να είναι τα πρόσωπά τους».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments