Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στη Ρουμανία

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στη Ρουμανία
Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στη Ρουμανία και σειρά σημαντικών επαφών.

Ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στη Ρουμανία και σειρά σημαντικών επαφών. Έτσι στις 12:00 ο Πρωθυπουργός θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Ρουμανίας, Klaus Iohannis, στο Μέγαρο Cotroceni, στο Βουκουρέστι και στις 13:00 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί, στην Πρεσβεία της Ελλάδας, με το Διοικητικό Συμβούλιο του Διμερούς Ελληνο-ρουμανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, Έλληνες επιχειρηματίες και χορηγούς πολιτιστικών δράσεων.

Στις 13:40 ο Πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με τον Ρουμάνο ομόλογό του, Nicolae-Ionel Ciucă, στο Μέγαρο Victoria. Στη συνέχεια οι δύο Πρωθυπουργοί θα υπογράψουν Κοινή Διακήρυξη και θα κάνουν δηλώσεις σε εκπροσώπους του Τύπου. Στις 19:00 ο κ. Μητσοτάκης θα παρακαθήσει σε επίσημο δείπνο που θα παραθέσει ο Πρωθυπουργός της Ρουμανίας.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Συναντήθηκε με τον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας

Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας Αναστάσιο πραγματοποίησε νωρίτερα ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος στο Μέγαρο Μαξίμου. Ο Πρωθυπουργός εξέφρασε στον Αρχιεπίσκοπο για ακόμη φορά την εκτίμηση στο πρόσωπό του και την ολόθερμη στήριξή του στο πνευματικό, κοινωνικό και εκπαιδευτικό έργο του. Ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο Πρωθυπουργός βρίσκεται πάντα κοντά σε αυτούς που έχουν ανάγκη.

Μητσοτάκης για Ουκρανικό: Η κίνηση Πούτιν παραβιάζει το Διεθνές Δίκαιο

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε για το Ουκρανικό. Κατά την έναρξη της συνάντησης με τον Αναπληρωτή πρωθυπουργό και Υπουργό Οικονομικών Assen Vassilev και σχολίασε τις πολιτικές εξελίξεις στην Ουκρανία λέγοντας πως η χώρα μας «ως θεμελιώδη αρχή, σέβεται την εδαφική ακεραιότητα, την κυριαρχία και την ανεξαρτησία όλων των κρατών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments