Ελλάδα

Δημήτρης Λιγνάδης: Νέα αναβολή της δίκης – Τι είπε ο Αλέξης Κούγιας

Δημήτρης Λιγνάδης: Νέα αναβολή της δίκης – Τι είπε ο Αλέξης Κούγιας
Δημήτρης Λιγνάδης: Τα πρώτα λόγια του Αλέξη Κούγια μετά την αναβολή της δίκης

Ούτε και σήμερα θα καθίσει εν τέλη ο Δημήτρης Λιγνάδης στο εδώλιο της δικαστικής αίθουσας. Ο Αλέξης Κούγιας, πριν από λίγη ώρα, ανακοίνωσε στους δημοσιογράφους πως η δίκη αναβάλλεται, λόγω κωλύματος προσώπου της συνθέσεως. Την ερχόμενη Πέμπτη 3 Μαρτίου θα ξεκινήσει ξανά η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη όπως είπε στις κάμερες ο συνήγορός του.

«Πριν από λίγα λεπτά η πρόεδρος του δικαστηρίου μάς ανακοίνωσε ότι λόγω της αποφάσεως του συνδικαλιστικού οργάνου των δικαστικών υπαλλήλων, η γραμματέας της έδρας θα απέχει μέχρι τις 11:00» είπε ο γνωστός ποινικολόγος.

Και πρόσθεσε: «Μας ανακοίνωσε επίσης ότι ανεξαρτήτως αυτού στις 11:00 θα ανακοινωθεί και νέα διακοπή της δίκης για την Πέμπτη, όπως έχει προγραμματιστεί, λόγω κωλύματος προσώπου της συνθέσεως. Η δίκη θα ξεκινήσει κανονικά την Πέμπτη», είπε ο Αλέξης Κούγιας.

Τα πρώτα λόγια του Αλέξη Κούγια μετά την αναβολή της δίκης:

Μάρτυρας κλειδί κατά του Δημήτρη Λιγνάδη: Είναι «επαγγελματίας εγκληματίας»

Ο ίδιος μιλώντας στους Κωνσταντίνο Μαρκέτο και Θάνο Νασόπουλο στο podcast uncover, ανέφερε ότι ο πρώην διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου είναι «επαγγελματίας εγκληματίας» Ο Αλί, ένας από τους τέσσερις άνδρες που κατήγγειλαν για βιασμό τον Δημήτρη Λιγνάδη σπάει για πρώτη φορά τη σιωπή του. Μιλάει για το πώς έλαβε την απόφαση να τον καταγγείλει και για το τι ελπίζει από το δικαστήριο.

Ο ίδιος μιλώντας στους Κωνσταντίνο Μαρκέτο και Θάνο Νασόπουλο στο podcast uncover, ανέφερε ότι ο πρώην διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου είναι «επαγγελματίας εγκληματίας»

«Δεν έκατσα να σκεφτώ τι θα γίνει μετά, με ποιον πάω να τα βάλω… Δεν είχα μιλήσει προηγουμένως γι’ αυτό το θέμα με κανέναν. Ούτε σε οικογένεια, ούτε σε φίλους, ούτε σε ψυχολόγο. Όταν έκανα τη μήνυση, δεν ήταν προφυλακιστέος. Δύο ημέρες μετά νομίζω μπήκε στη φυλακή. Κι όταν εξομολογήθηκα στους δικούς μου, στους φίλους μου και την οικογένειά μου είχαν φοβηθεί. Μου έλεγαν όλοι “με ποιον πας να τα βάλεις”. Και εδώ στην Ελλάδα το έχω ακούσει τόσες πολλές φορές αυτό» ανέφερε αρχικά ο Αλί. Δημήτρης Λιγνάδης

Και πρόσθεσε πως «έχω μάθει ότι όταν είμαι σωστός και έχω δίκιο, ούτε το μάτι μου θα κρύβω, ούτε το στόμα μου θα κλείνω. Ο στόχος μου είναι να σταματήσει όλο αυτό. Είμαι στην άλλη άκρη του κόσμου και μαθαίνω, ότι μετά από 10 χρόνια, βγαίνει το όνομά του για το ίδιο περιστατικό που έγινε και με μένα… Αυτό σημαίνει ότι τόσο καιρό έκανε το ίδιο πράγμα. Μέσα σε αυτόν τον χρόνο που είναι μέσα, έχουμε σώσει πολλά παιδιά. Αυτό πιστεύω και είμαι πολύ σίγουρος γι’ αυτό.

«Θα είμαι πολύ ευχαριστημένος αν τελειώσει όλο αυτό θετικά. Θέλω να πάω σπίτι μου και να το ξεχάσω. Θα μπορούσα να κάτσω σπίτι και να έβλεπα τηλεόραση και να μην έκανα τίποτα και να έλεγα “άστους να τα βρουν μόνοι τους, εγώ είμαι στην άλλη άκρη του κόσμου”. Και εγώ νόμιζα ότι θα τελείωνα πολύ πιο σύντομα. Πιστεύω ότι θα δοθεί η δικαιοσύνη και θα είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Δεν έχω αμφιβολία ότι θα γίνει αυτό. Αυτό που με έχει κουράσει είναι οι πολλές φωνές που ακούγονται (…) Την επόμενη φορά που θα βρεθεί τέτοιος επαγγελματίας εγκληματίας να έχει και όρια».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments