Ζώδια

Ερωτοσκόπιο σήμερα Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων

Ερωτοσκόπιο σήμερα Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων
Ερωτοσκόπιο σήμερα Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.

Κριός 

Φίλοι μου Κριοί, η στάση σας θα είναι μπερδεμένη, τα αισθήματα σας κάπως συγκεχυμένα. Δεν θα το αποφύγετε το μια ζέστη μια κρύο τόσο στις διαθέσεις σας, όσο και στις πράξεις σας. Σήμερα θα το μπερδέψετε το ερωτικό σας ταίρι, δεν αποκλείεται να το αναγκάσετε να προβληματιστεί χωρίς κάποιον ουσιαστικό λόγο. Δεν θα έχετε καμία διάθεση για δεσμεύσεις και υποσχέσεις σχετικά με μελλοντικά θέματα, αν το ταίρι σας κάνει το λάθος και σας πιέσει, καλό θα είναι να απαντήσετε συγκρατημένα.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, δεν θα έχετε ισορροπία στην επικοινωνία σας, κύριο μέλημα σας θα είναι να αποτινάξετε το άγχος που σας δημιουργεί η ανασφάλεια και η αβεβαιότητα. Ένταση θα παρατηρηθεί στον συναισθηματικό σας κόσμο, δώστε προσοχή στις αντιδράσεις σας. Κάποιο πρόσωπο ενώ στην αρχή θα εμφανιστεί με φιλικές βλέψεις, ωστόσο μετέπειτα, θα βρει το θάρρος να σας εκδηλώσει το ερωτικό του ενδιαφέρον, καλό θα είναι να μην κρατήσετε αδιάφορη στάση.

Δίδυμος

Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα δεν θα καταφέρετε να ισορροπήσετε συναισθηματικά, σκαμπανεβάσματα θα έχει η ψυχολογία σας. Δεν θα είστε καθόλου θετικοί για αναλυτικές συναισθηματικές συζητήσεις, με φανερό τρόπο θα αποφύγετε ευθύνες και δεσμεύσεις. Ίσως να σας προκαλέσει άγχος η επαφή σας με ένα πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν, ενδέχεται να μπερδευτεί η καρδιά σας, επιρρεπείς θα είστε σε σπασμωδικές κινήσεις ή αποφάσεις.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, ίσως να νιώσετε την ανάγκη να κρατήσετε μια μικρή απόσταση από το ταίρι σας και ενδεχομένως να μπλεχτείτε σε βαθιές συναισθηματικές σκέψεις. Θα σας βγει σε καλό μια ανοιχτή κουβέντα με τον εαυτό σας, θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε τι ακριβώς θέλετε και πώς μπορείτε να το κερδίσετε. Μία συνάντηση και μια έντονη συζήτηση με πρόσωπο από τα παλιά, θα ανοίξουν προοπτική επανασύνδεσης και μάλιστα άμεσης.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, σήμερα θα απομακρυνθείτε απ πρόσωπα και καταστάσεις που σας προκαλούν άγχος. Θα νιώσετε πως είναι αναγκαίο να ξεφύγετε από ασφυκτικές συνθήκες, θα θελήσετε οι επαφές σας με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, να είναι χαλαρές ίσως και κάπως επιφανειακές. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα κάνει την εμφάνιση του, η αμοιβαία έλξη που θα εκδηλωθεί μεταξύ σας θα αλλάξει τα δεδομένα, έρχονται ξαφνικές ερωτικές ανατροπές!

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, το ταίρι σας ενδέχεται να σας στριμώξει σε συζητήσεις και σε αναλυτικούς διαλόγους, ωστόσο ο αρνητισμός σας δεν θα βοηθήσει στο να βάλετε τα πράγματα σε μια σχετική τάξη. Για εσάς τους ερωτικά μόνους έντονη θα είναι η διάθεση σας να απαλλαγείτε από την στασιμότητα και την συναισθηματική ξηρασία, γεγονός που θα σας κάνει ιδιαίτερα φιλικούς και προσιτούς σε καινούργια πρόσωπα. Θα πρόκυψε ερωτικό ξάφνιασμα, ανοιχτή θα είναι η προοπτική νέας γνωριμίας!

Ζυγός 

Φίλοι μου Ζυγοί, αρχικά κάπως αλλοπρόσαλλο θα είναι το κλίμα στην καρδιά σας, ωστόσο μια ευχάριστη πρόταση θα καταφέρει να ισιώσει την ψυχολογία σας και να ανεβάσει για τα καλά την ερωτική σας διάθεση. Δεν θα λείψουν οι εκπλήξεις, κάποιο πρόσωπο θα κάνει την εμφάνιση του, ετοιμαστείτε για συναντήσεις που θα δώσουν νέα κατεύθυνση στην καθημερινότητα σας. Έρχονται ξαφνικές αλλαγές στις συνθήκες της ερωτικής σας ζωής.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, η σημερινή μέρα ίσως να σας προκαλέσει κάποιους συναισθηματικούς διχασμούς, σήμερα θα δυσκολευτείτε να βρείτε την άκρη του νήματος. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να τακτοποιήσετε μια παλιά ερωτική σας εκκρεμότητα, συνάντηση με πρόσωπο από τα παλιά θα ανασύρει στην επιφάνεια ερωτικές υποθέσεις του παρελθόντος. Προετοιμαστείτε για έντονες συζητήσεις, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να προβληματιστείτε, δεν θα λείψουν τα συναισθηματικά διλλήματα.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα θα θελήσετε να εμβαθύνετε στις ερωτικές σας συζητήσεις, αισθήματα ανασφάλειας και αβεβαιότητας θα σας ωθήσουν στο να απαιτήσετε ριζικά συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα. Τώρα θα θελήσετε να επιβεβαιώσετε αν υπάρχουν αληθινά αισθήματα, αν όντως μπορείτε να εμπιστευτείτε το πρόσωπο που έχετε δίπλα σας, και κατά πόσο η βάση της σχέσης είναι στερεή. Σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε τις αγχωμένες πράξεις, θα είναι λάθος αν δημιουργήσετε προβλήματα άνευ λόγου και ουσίας.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σκαμπανεβάσματα θα σημειωθούν στις διαθέσεις σας, το κλίμα στην καρδιά σας θα είναι άστατο, ενδεχομένως να μην μπορείτε να εντοπίσετε τι ακριβώς θέλετε και που στοχεύετε. Προσοχή στις αντιδράσεις σας, θα υπάρχει ο κίνδυνος να φέρετε σε αδιέξοδο το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, κάπου θα μπερδευτεί ίσως και να αποχωρήσει. Καλό θα είναι να μην δημιουργήσετε συναισθηματικά κενά, μη προκαλέσετε καταστάσεις αβεβαιότητας.

Υδροχόος 

Φίλοι μου Υδροχόοι, βασική σας επιθυμία θα είναι να απαλλαγείτε από την ρουτίνα από οτιδήποτε κάνει την ερωτική σας ζωή βαρετή και ανούσια. Με δυναμισμό θα μπείτε στην διαδικασία να κυνηγήσετε το κάτι διαφορετικό, αυτό που θα καταφέρει να αλλάξει ουσιαστικά την ζωή σας και να δώσει ένταση στις αισθήσεις σας. Εσείς οι ερωτικά ελεύθεροι και μόνοι, περάστε σε ερωτικές διεκδικήσεις, ανοιχτή θα είναι η προοπτική καινούργιας γνωριμίας.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, στην αρχή θα φανεί ήρεμη και ουδέτερη η μέρα σας, ωστόσο από την μια στιγμή στην άλλη, θα προκύψουν ερωτικά γεγονότα που θα αλλάξουν για τα καλά τα δεδομένα. Σήμερα θα υπάρξει απρόοπτη συνάντηση, η συζήτηση που θα έχετε με ένα συγκεκριμένο ερωτικό πρόσωπο δεν θα είναι απλά μια τυπική φιλική κουβέντα. Θα ακουστούν εξομολογήσεις που θα ανατρέψουν εμπόδια καταλήγοντας σε ξεκίνημα σταθερής ερωτικής σχέσης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments