Lifestyle

Η γη της ελιάς – Επεισόδιο 157: Η Άννα και ο Λεωνίδας ανακοινώνουν στον Μάνο πως θα φύγουν από τη δουλειά

Η γη της ελιάς – Επεισόδιο 157: Η Άννα και ο Λεωνίδας ανακοινώνουν στον Μάνο πως θα φύγουν από τη δουλειά
Η γη της ελιάς – Επεισόδιο 157: Ο Μάνος πλησιάζει σιγά σιγά την Αντιγόνη, γεγονός που χαροποιεί τον Ισίδωρο.

Η γη της ελιάς – Επεισόδιο 157

Το ειδύλλιο του Στάθη και της Εύας προχωρά κι εκείνη τον καλεί να περάσουν μαζί λίγες ημέρες στην Αθήνα. Η Άννα και ο Λεωνίδας ανακοινώνουν στον Μάνο πως σκοπεύουν να παραιτηθούν από τη δουλειά ώστε να προχωρήσουν με τα σχέδιά τους για το θερμοκήπιο που μόλις αγόρασαν. Ο Αποστόλης μάταια προσπαθεί να τους αλλάξει γνώμη.

Την ίδια ώρα, η Ευτυχία απαιτεί από τον Αποστόλη να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και, όταν εκείνος αρνείται προφασιζόμενος την αποκατάσταση της Άννας, εκείνη αποφασίζει να χωρίσουν. Ο Μάνος πλησιάζει σιγά σιγά την Αντιγόνη, γεγονός που χαροποιεί τον Ισίδωρο. Η Μαρίνα ενημερώνει την Ελένη για την επίθεση του Ανέστη στην Ευτυχία κι εκείνη τον διαγράφει οριστικά από τη ζωή της. Ο Ανέστης, έξαλλος με τη Μαρίνα, αποφασίζει να την εκδικηθεί.

Η γη της ελιάς – Επεισόδιο 157

Εν τω μεταξύ, ο Κουράκος, με τη βοήθεια της Ιουλίας, συνεχίζει να ερευνά ποιος κρύβεται πίσω από τον πυροβολισμό του. Η Άννα και ο Λεωνίδας ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη και συναντούν τον Νικήτα και τη Μυρτάλη. Ο Νικήτας δεν μπορεί να κρύψει το ενδιαφέρον του για τη Μυρτάλη και σύντομα οι δύο τους θα έρθουν πολύ κοντά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments