Αθλητισμός

Τελειώνει και άλλον από την ΑΕΚ ο Μελισσανίδης

Τελειώνει και άλλον από την ΑΕΚ ο Μελισσανίδης

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείο/ Eurokinissi

Διορθωτικές και σαρωτικές αναμένεται να είναι οι επόμενες κινήσεις του ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ, καθώς μετά την απόλυση Γιαννίκη, πλέον τρίζει οι καρέκλα πολλών μέσα στην ομάδα

Σε σαρωτικές κινήσεις όπως όλα δείχνουν θα προχωρήσει στο αμέσως επόμενο διάστημα ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης.

Μετά την απόλυση του Αργύρη Γιαννίκη, ο οποίος έφτασε στην ΑΕΚ στις 10 Οκτωβρίου σαν το μεγάλο στοίχημα του Δημήτρη Μελισσανίδη, αλλά αποχώρησε πέντε μήνες μετά ως ένα άκρως αποτυχημένο πρότζεκ, όλα δείχνουν ότι ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΚ δεν θα σταματήσει εδώ.

Ο ιδιοκτήτης της Ένωσης  στήριξε τον Αργύρη Γιαννίκη, ανανεώνοντας μάλιστα πρόωρα το συμβόλαιο του 41χρονου, παρά τα μέτρια αποτελέσματα. Όμως τα πράγματα στη συνέχεια άλλαξαν προς το χειρότερο με αποκορύφωμα τις 5 ήττες στα τελευταία 7 παιχνίδια της ομάδας σε όλες τις διοργανώσεις κάτι που έφερε και την απόλυση.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, σύμφωνα με δημοσίευμα του sportdog, είναι πολύ απογοητευμένος με τον τρόπο που λειτουργεί το τμήμα εδώ και αρκετό καιρό και φαίνεται ότι η υπομονή εξαντλήθηκε και πλέον τρίζει η καρέκλα πολλών. Στο κάδρο των… αποχωρήσεων είναι τόσο ο Παναγιώτης Κονέ όσο και ο Γιάννης Παπαδημητρίου.

Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης είχε δώσει αρκετά μεγάλες αρμοδιότητες στους δύο άνδρες, όμως πλέον έχει χάσει πλήρως την εμπιστοσύνη του προς αυτούς. Το ζήτημα το οποίο έχει προκύψει δεν είναι μόνο η καθυστέρηση των μεταγραφικών κινήσεων ιδιαίτερα τον Ιανουάριο, με την ΑΕΚ να αποκτά τον Φράνσον την τελευταία στιγμή, με τον Σουηδό να μην έχει δει ακόμα το πως είναι το… ΟΑΚΑ, αλλά παράλληλα υπάρχει και απογοήτευση για τις ικανότητές τους στις συμφωνίες που έχουν γίνει.

Μάλιστα οι άνθρωποι στην ΠΑΕ που είναι κοντά στον Τίγρη, ξέρουν καλά πως αν πρέπει να γίνουν αλλαγές σε Κονέ και Παπαδημητρίου, επιβάλλεται να πραγματοποιηθούν άμεσα. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός πως η προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινήσει μέσα στον Ιούνιο και οι μάχες για τα προκριματικά των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων θα δοθούν τον Ιούλιο κάτι που σημαίνει πως το… deadline των αλλαγών είναι μέχρι τα μέσα του προσεχούς Απριλίου.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης όμως σκέφτεται πολύ σοβαρά να κάνει ακόμα μια αλλαγή που σίγουρα θα προκαλέσει σάλο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν ο Βασίλης Δημητριάδης δεν πρέπει να θεωρεί πολύ σίγουρη τη θέση του. Ο 56χρονος είναι από το 2009 στην Ένωση με τον ρόλο του τιμ μάνατζερ και σίγουρα πρόκειται για έναν άνθρωπο που έχει διαφυλάξει με κάθε τρόπο την Ένωση ακόμα και σε πολύ δύσκολες συνθήκες. Φυσικά και κάτι τέτοιο το γνωρίζει πολύ καλά και ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Το μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει με τον Δημητριάδη είναι το γεγονός πως μετά την πρόσληψη του Αργύρη Γιαννίκη του είχαν ανατεθεί αρκετά παραπάνω ευθύνες στο ποδοσφαιρικό τμήμα, που όμως δεν κατάφερε να τις φέρει εις πέρας. Όλα αυτά έκαναν τον Τίγρη να σκέφτεται πολύ σοβαρά την απόλυση και του 56χρονου που σίγουρα πάντως αν πραγματοποιηθεί θα είναι μια κίνηση που λίγοι την περίμεναν λίγο καιρό πριν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments