Πολιτική

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: Θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ στον Δυτικό Τομέα της Β’ Αθηνών

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: Θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ στον Δυτικό Τομέα της Β’ Αθηνών
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: Ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη .

Ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη . Κατά τη συζήτηση αποφασίστηκε να είναι στα ψηφοδέλτια της ΝΔ στις επικείμενες εθνικές εκλογές ο οποίος θα διεκδικήσει την επιστροφή του στη Βουλή στην περιφέρεια της Δυτικής Αθήνας.

Παρά την απομάκρυνση από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη προ έξι μηνών, οι σχέσεις του πρωθυπουργού με τον κ. Μητσοτάκη δεν διαταράχθηκαν ποτέ.

Στη Δυτική Αθήνα υποψήφιος ο κ. Χρυσοχοΐδης

Η Δυτική Αθήνα έχει έντονο λαϊκό, κεντρώο και πασοκογενές στοιχείο, κάτι που διαμορφώνει ένα μεγάλο ακροατήριο για τον στελέχη που προέρχονται από την κεντροαριστερά, όπως ο πρώην υπουργός. Με δεδομένο ότι ο κ. Μητσοτάκης επιθυμεί να διατηρήσει την αυξημένη επιρροή, που διαθέτει εξ αρχής της πρωθυπουργικής του θητείας στον ευρύτερο χώρο του κέντρου και της κεντροαριστεράς, η συμμετοχή του κ. Χρυσοχοΐδη, κρίθηκε ως ενδεδειγμένη κίνηση.

Σύμφωνα μάλιστα με έρευνα, που έχει στη διάθεσή του το Μέγαρο Μαξίμου σχετικά με τις προτιμήσεις του εκλογικού σώματος στον Δυτικό Τομέα της Αθήνας, ο κ. Χρυσοχοΐδης είναι από τις κυρίαρχες επιλογές και εμφανίζεται ως ακλόνητο φαβορί για την εκλογή του στη Βουλή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments