Πολιτική

Πιερρακάκης: Ξεπεράσαμε τους 20 εκατομμύρια εμβολιασμούς κατά του κορωνοϊού

Πιερρακάκης: Ξεπεράσαμε τους 20 εκατομμύρια εμβολιασμούς κατά του κορωνοϊού
Κυριάκος Πιερρακάκης: Με ανάρτησή στο twitter ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Κυριάκος Πιερρακάκης σημείωσε πως: "Ξεπεράσαμε χθες τους 20 εκατομμύρια εμβολιασμούς".

Με ανάρτησή στο twitter ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Κυριάκος Πιερρακάκης σημείωσε πως: “Ξεπεράσαμε χθες τους 20 εκατομμύρια εμβολιασμούς”. Παράλληλα, σημειώνει: “Σε 14 μήνες, μέσα από το http://emvolio.gov.gr, δώσαμε τη δυνατότητα σε περισσότερους από 7,5 εκατομμύρια συμπολίτες μας να εμβολιαστούν και να εκδίδουν τα πιστοποιητικά τους με απλό και ασφαλή τρόπο, αναφέρει”.

Η ανάρτηση του κ. Πιερρακάκη

Λίγα λόγια για το Gov.gr

Σχεδόν 2 έτη συμπληρώνονται το Μάρτιο από τότε που η “ψηφιακή επανάσταση” μπήκε στη ζωή εκατομμύρια πολιτών και άλλαξε τη σχέση τους με το Δημόσιο. Μέχρι πριν λίγα χρόνια η ψηφιοποίηση εκατοντάδων υπηρεσιών φάνταζε σαν όνειρο καθώς οι γνωστές ουρές σε δημόσιες υπηρεσίες και η ταλαιπωρία για ένα απλό χαρτί ήταν μια συνηθισμένη πραγματικότητα.

Η πανδημία που ήρθε απότομα και άλλαξε τις ζωές όχι μόνο των Ελλήνων πολιτών αλλά εκατομμύρια ανθρώπων σε ολόκληρο τον πλανήτη, έφερε ενδεχομένως λίγο πιο γρήγορα την “ψηφιακή επανάσταση” στις ζωές μας. Το γνωστό σε όλους μας πλέον “13033” για την μετακίνηση στην καραντίνα ήταν ένα από τα πρώτα και πολλά θετικά σημάδια που θα ακολουθούσαν. Η Ελλάδα έκοψε πρώτη το νήμα με τη δημιουργία της συγκεκριμένης εφαρμογής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments