Ελλάδα

Καθαρά Δευτέρα: Τα καταστήματα που θα είναι ανοιχτά

Καθαρά Δευτέρα: Τα καταστήματα που θα είναι ανοιχτά
Καθαρά Δευτέρα: Ανοιχτά θα είναι τα καταστήματα σήμερα προκειμένου οι καταναλωτές να κάνουν τις τελευταίες αγορές για το σαρακοστιανό τραπέζι.

Ανοιχτά θα είναι τα καταστήματα σήμερα Καθαρά Δευτέρα για να κάνουν τα τελευταία ψώνια οι καταναλωτές. Κανονικά θα λειτουργήσουν οι λαϊκές αγορές, ενώ οι πολίτες θα μπορούν να κάνουν τα σαρακοστιανά τους ψώνια και στην Αγορά του Καταναλωτή στον Οργανισμό Κεντρικών Αγορών και Αλιείας στου Ρέντη, ενώ ανοιχτή θα είναι και η Βαρβάκειος στο κέντρο της Αθήνας.

Όπως, μάλιστα, επισημαίνει η σχετική ανακοίνωση της Παναττικής Ομοσπονδία Σωματείων Πωλητών Λαϊκών Αγορών, οι λαϊκές αγορές θα λειτουργήσουν κανονικά ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας, προσφέροντας «προϊόντα που ξεχωρίζουν για τη φρεσκάδα τους, την ιδιαίτερη νοστιμιά τους και όπως πάντα, για τις χαμηλές τους τιμές».

Ανοικτή η Βαρβάκειος την Καθαρά Δευτέρα

Ακόμη, ανοικτή, επίσης, θα είναι αύριο και η Βαρβάκειος στο κέντρο της Αθήνας. Η κεντρική ιχθυαγορά θα ανοίξει στις 21.00 και τα μαγαζιά θα μείνουν ανοικτά συνεχώς μέχρι τις 14.00 της Καθαράς Δευτέρας.

Επιπλέον, κανονικά θα λειτουργήσουν ζαχαροπλαστεία, ιχθυοπωλεία και φυσικά τα αρτοποιία για όσους θελήσουν να προμηθευτούν την παραδοσιακή λαγάνα.

Τι ισχύει για τα σούπερ μάρκετ την Καθαρά Δευτέρα

Τέλος, τα σούπερ μάρκετ θα παραμείνουν κλειστά την Καθαρά Δευτέρα, ωστόσο, ανοικτά θα είναι τα μίνι μάρκετ.

Τι προβλέπει ο καιρός για την Καθαρά Δευτέρα

Για την Καθαρά Δευτέρα η ΕΜΥ προβλέπει τα εξής: Την Καθαρά Δευτέρα ο καιρός σε όλη τη χώρα προβλέπεται με παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Τα φαινόμενα τις βραδινές ώρες στις περισσότερες δυτικές περιοχές πρόσκαιρα θα σταματήσουν.

Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στα νότια – νοτιοανατολικά δυτικοί 4 με 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Παγετός θα  σημειωθεί τις πρωινές και βραδινές ώρες κατά τόπους στα βόρεια ηπειρωτικά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments