Αθλητισμός

Τελειώνει από την ΑΕΚ με απόφαση Μελισσανίδη

Τελειώνει από την ΑΕΚ με απόφαση Μελισσανίδη
Τελειώνει από την ΑΕΚ με απόφαση Μελισσανίδη

«Τους έδιωξα όλους»!

Αυτή ήταν η ατάκα του Δημήτρη Μελισσανίδη στους μαινόμενους οπαδούς της ομάδας, που του ζητούσαν εξηγήσεις μετά την ήττα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος τον Αύγουστο του 2019 με 2-1 από την Ξάνθη. Τότε αυτοί που τελείωσαν ήταν ο Μιγκέλ Καρντόσο και ο Νίκος Λυμπερόπουλος, ο οποίος είχε επωμιστεί την επιλογή της πρόσληψης του Πορτογάλου τεχνικού.

Το ρεπορτάζ όμως – όπως αναφέρει το sportdog – μετέφερε την αβεβαιότητα για την παρουσία του Βασίλη Δημητριάδη στην ΑΕΚ. Ο τελευταίος παρέμενε μέχρι τη σεζόν 2021-2022 στο πόστο του. Οι φήμες που είχαν αναπτυχθεί έλεγαν, ότι πρόσωπο του στενού περιβάλλοντος του Δημήτρη Μελισσανίδη τόν μετέπεισε, ώστε να τον εξαιρέσει από αυτήν την απόφαση.

Τρία χρόνια αργότερα η ατάκα «έχετε ξεφτιλίσει την ΑΕΚ» επαναλήφθηκε μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό με 5-1 μέσα στο ΟΑΚΑ τον Απρίλιο του 2021 για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ. Τότε μίλησε για ρετσινιά, αποκάλεσε τους παίκτες ξεφτίλες και υποστήριξε, ότι αυτό που έγινε είναι τεράστια ντροπή.

«Θα τα αλλάξω όλα για να ξαναγίνει η ΑΕΚ πρώτη και αν χρειαστεί θα σας αλλάξω και όλους! Δεν θα μείνει τίποτα ίδιο, καταλάβετέ το. Το καλοκαίρι θα αλλάξουν όλα! Και γνωρίζω καλά ποιοι εδώ μέσα έχουν ψυχή και ποιοι όχι και ποιοι αξίζει να φοράνε αυτή τη φανέλα», ήταν τα λόγια του Μελισσανίδη.

Έναν χρόνο μετά ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για τον Βασίλη Δημητριάδη, ο οποίος έχει γράψει τη δικιά του ιστορία στον σύλλογο, τόσο ως παίκτης όσο και ως παράγοντας. Σε αυτήν την πορεία, η προσφορά του ήταν τεράστια και δεν αμφισβητείται. Δυστυχώς όμως σε τέτοιες καταστάσεις που μυρίζουν… εκκαθάριση, τα… θετικά τα παίρνει η μπάλα, όπως τις κορίνες στο μπόουλινγκ.

«Εσύ μετά το καλοκαίρι δεν θα είσαι εδώ», έλεγαν στα μέσα Φλεβάρη του 2022 οι κακές οι γλώσσες, ότι είχε πει ο Μελισσανίδης στον υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος. Το σίγουρο είναι, ότι για αυτήν την κατρακυλά της ομάδας ο Δημητριάδης δεν είναι ο μοναδικός υπεύθυνος.

Επιστρέφουμε στις ατάκες… αλλαγής. Ποιοι ήταν μέλη της ομάδας που υπέστη εκείνον τον διασυρμό (από τον Ολυμπιακό με 5-1) και αυτήν τη στιγμή βρίσκονται ακόμα στο αγωνιστικό τμήμα του συλλόγου; Μία ντουζίνα παικτών.

Σιμάνσκι, Τάνκοβιτς, Μάνταλος, Σβάρνας, Τσιντώτας, Ανσαριφάρντ, Σιμόες, Μπακάκης, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Λιβάι Γκαρσία.

Είναι δυνατόν να φύγουν όλοι μετά τον Δημητριάδη το καλοκαίρι; Αυτό θα κριθεί από τον προπονητή που θα φέρει ο Τίγρης και ο οποίος θα είναι αυτός που θα οδηγήσει την ομάδα στην επιστροφή της στη Νέα Φιλαδέλφεια. Οι αλλαγές, όπως φαίνεται, θα αγγίξουν την ΑΕΚ σε όλα τα επίπεδα, ειδικά στον τρόπο λειτουργίας της.

Πάντως η αποχώρηση Δημητριάδη, ενός ανθρώπου που είχε ιδιαίτερη σχέση με την οικογένεια Μελισσανίδη, δείχνει τη δεδομένη χρονική στιγμή πόσο μεγάλη είναι η αποφασιστικότητα του ηγέτη της ομάδας, για να γυρίσει το έργο και να φρενάρει την πτώση της ομάδας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments