Αθλητισμός

Βασίλης Δημητριάδης: Τέλος από την ΑΕΚ

Βασίλης Δημητριάδης: Τέλος από την ΑΕΚ
Τέλος από την ΑΕΚ ο Βασίλης Δημητριάδης

Μόνο ως κεραυνός εν αιθρία δεν έπεσε η είδηση της παραίτησης από το πόστο του διευθυντή ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ, του Βασίλη Δημητριάδη.

Μετά την απομάκρυνση του Αργύρη Γιαννίκη από τον πάγκο, ακόμα ένα στέλεχος του ποδοσφαιρικού τμήματος αποτελεί παρελθόν.

Ο παλαίμαχος άσος βρέθηκε στα Σπάτα πριν την απογευματινή προπόνηση και ενημέρωσε τους παίκτες και τους ανθρώπους της ΑΕΚ για την απόφασή του να παραιτηθεί, ως ο πρώτος που αναλαμβάνει ευθύνη για τη φετινή αγωνιστική πορεία της Ένωσης.

Οι φήμες είχαν αρχίσει από την περασμένη εβδομάδα περί αντικατάστασής του, μετά τις αποφάσεις του ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη να προχωρήσει σε αλλαγές.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το μεγάλο πρόβλημα με τον Βασίλη Δημητριάδη, ο οποίος είναι στην Ένωση από το 2009 με τον ρόλο του τιμ μάνατζερ, είναι ότι μετά την πρόσληψη του Αργύρη Γιαννίκη του είχαν ανατεθεί αρκετά παραπάνω ευθύνες στο ποδοσφαιρικό τμήμα, που όμως δεν κατάφερε να τις φέρει εις πέρας.

Αυτή ήταν η τρίτη θητεία του ως γενικός αρχηγός και διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ο Δημητριάδης, που αποτέλεσε μεγάλη δόξα της ΑΕΚ τη δεκαετία του ’90, δούλεψε την ΑΕΚ ως γενικός αρχηγός τη σεζόν 1998-1999 και την τριετία 2009-2012 και επέστρεψε στην ομάδα με την επάνοδο του Δημήτρη Μελισσανίδη στη διοίκηση της Ένωσης, το καλοκαίρι του 2013.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments