Αθλητισμός

Ρεάλ Μαδρίτης – Παρί Σεν Ζερμέν 3-1: Με Μπενζεμά στους «8» του Champions League

Ρεάλ Μαδρίτης – Παρί Σεν Ζερμέν 3-1: Με Μπενζεμά στους «8» του Champions League

Πηγή Φωτογραφίας: Twitter/UEFA Champions League

Η Βασίλισσα με μία επική ανατροπή "γύρισε" το αποτέλεσμα και πήρε το εισιτήριο για τους 8 του Champions League

Η Ρεάλ απέδειξε γιατί είναι “Βασίλισσα”.

Με μία επική ανατροπή, στο πρώτο παιχνίδι έχασε και στο αποψινό βρέθηκε πίσω στο σκορ, το “γύρισε” και βρέθηκε στα προημιτελικά του Champions League, στέλνοντας στον “πάγκο” την Παρί Σεν Ζερμέν των ονομάτων και των εκατομμυρίων

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Καρίμ Μπενζεμά που με χατ-τρικ (61’, 76’, 78’) γύρισε το παιχνίδι για τους Μαδριλένους, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1 με το οποίο η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι πέρασε στη φάση των «8».

Ο Μέσι πέρασε και πάλι απαρατήρητος, ο Νεϊμάρ δεν μπόρεσε να κάνει τη διαφορά, ενώ μόνο ο Εμπαπέ στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, πετυχαίνοντας και πάλι το γκολ για την Παρί Σεν Ζερμέν. Έγινε έτσι ο νεαρότερος (σε ηλικία 23 ετών και 79 ημερών) παίκτης που φτάνει στα 33 γκολ στο Champions League, αφήνοντας δεύτερο τον Μέσι (23 ετών – 257 ημερών), ο οποίος όμως χρειάστηκε ένα ματς λιγότερο από τον συμπαίκτη του (52 έναντι 53).

Παρ’ ότι τόσο νεαρός, μάλιστα, είναι αισίως ο τρίτος σκόρερ σε εκτός έδρας γκολ σε νοκ άουτ φάσεις του Champions League (έντεκα), πίσω μόνο από τους δύο πρώτους σκόρερ όλων των εποχών, Κριστιάνο Ρονάλντο (23) και Μέσι (12).

Άξιος συμπαραστάτης του Μπενζεμά για τη Ρεάλ ήταν ο Μόντριτς

Ρεάλ Μαδρίτης (Κάρλο Αντσελότι): Κουρτουά – Καρβαχάλ (66’ Λούκας Βάθκεθ), Έντερ Μιλιτάο, Αλάμπα, Νάτσο – Μόντριτς, Κρόος (57’ Καμαβινγκά), Βαλβέρδε – Ασένσιο (57’ Ροντρίγκο), Μπενζεμά, Βινίσιους Ζούνιορ.

Παρί Σεν Ζερμέν (Μαουρίσιο Ποτσετίνο): Ντοναρούμα – Χακίμι (88’ Ντράξλερ), Μαρκίνιος, Κιμπεμπέ, Νούνο Μέντες – Παρέδες (70’ Γκέιγ), Ντανίλο Περέιρα (80’ Ντι Μαρία), Βεράτι – Μέσι, Μπαπέ, Νεϊμάρ.

Δείτε τα highlights του αγώνα

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments