Αθλητισμός

Τσάμπιονς Λιγκ: “Τιτανομαχία” στο “Μπερναμπέου”

Τσάμπιονς Λιγκ: “Τιτανομαχία” στο “Μπερναμπέου”
Τσάμπιονς Λιγκ: Ρεάλ και Παρί έχουν ραντεβού απόψε (22.00) στο "Μπερναμπέου" για ένα εισιτήριο που οδηγεί στους "8" της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, Στο άλλο ματς της ημέρας, η Μάντσεστερ Σίτι αντιμετωπίζει την Σπόρτιγκ."Τιτανομαχία" στο "Μπερναμπέου"

Ο Κίλιαν Εμπαπέ ταξίδεψε στο Μπερναμπέου για τη σημερινή ρεβάνς της Παρί Σ.Ζ με τη Ρεάλ και είναι πιθανό, αν κριθεί απαραίτητο, να χρησιμοποιηθεί στη διάρκεια του αγώνα (22.00).

Το γκολ του Γάλλου έκανε τη διαφορά (1-0) στο πρώτο παιχνίδι και χάρη σ  αυτό, η ομάδα του Ποτσετίνο έχει ελαφρύ προβάδισμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού, Εκεί όπου βρίσκονται από χθες, η Λίβερπουλ και η Μπάγερν.

Οι Μαδριλένοι θέλουν να επαναλάβουν την επιτυχία του 2018 απέναντι στους Παριζιάνους, όταν επικράτησαν, στην ίδια φάση, και στα δύο παιχνίδια, 3-1 στο Μπερναμπέου και 2-1 στο Παρίσι.

Η ομάδα του Αντσελότι προέρχεται από το εντυπωσιακό 4-1 σε βάρος της Σοδιεδάδ στη πριμέρα ντιβιζιόν και οι Γάλλοι από ήττα, στο παιχνίδι με τη Νις (0-1).

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, προπονητής της Παρί, δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Άντερ Ερέρα και του Σέρχιο Ράμος που είναι τραυματίες. Ο τελευταίος ακολούθησε την αποστολή της ομάδας στη Μαδρίτη, στην πόλη που έκανε την σπουδαία καριέρα με τη φανέλα των “μερέγκες”.

Για τα … τυπικά οι “Πολίτες”

Στο “Εϊτχαντ”, την ίδια ώρα (22.00), η Μάντσεστερ Σίτι θέλει, με συνοπτικές διαδικασίες να πετύχει μια δεύτερη νίκη κόντρα στη Σπόρτιγκ Λισαβόνας. Το 5-0 υπέρ της ομάδας του Γκουαρντιόλα στο πρώτο παιχνίδι, δεν αφήνει περιθώρια στους Πορτογάλους να ελπίζουν σε κάποιο θαύμα, παρά μόνο σε μια πιο αξιοπρεπή εμφάνιση και σ΄ ένα τιμητικό αποτέλεσμα.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα, όπως αποκάλυψε ο ίδιος, θα έχει στη διάθεσή του 14 ποδοσφαιριστές και μόλις τρεις αμυντικούς! Κι αυτό διότι ο Νέιθακ Άκε βρίσκεται στα «πιτς», ο Κάιλ Γουόκερ είναι τιμωρημένος ενώ τελευταία στιγμή τέθηκε εκτός και ο Ζοάο Κανσέλο λόγω γρίπης.

Εκτός όμως από τους παραπάνω, η Μάντσεστερ Σίτι καλείται να πορευτεί γι’ αρκετές ακόμη εβδομάδες, χωρίς τον κεντρικό της αμυντικό, Ρούμπεν Ντίας, ο οποίος τραυματίστηκε στον αγώνα Κυπέλλου με την Πιτέρμπορο.

Απόψε (19.45), γίνονται και δύο αγώνες για τη φάση των “16” του Europa League.

Στη Σεβίλλη , η Μπέτις περιμένει την Αϊντραχτ  Φρανκφούρτης και στο “Ντραγκάο” η Πόρτο φιλοξενεί την Πόρτο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments