Ελλάδα

Θάνατοι παιδιών Πάτρα: Εντοπίστηκαν αλλοιώσεις από έλλειψη οξυγόνου σε Μαλένα και Ίριδα

Θάνατοι παιδιών Πάτρα: Εντοπίστηκαν αλλοιώσεις από έλλειψη οξυγόνου σε Μαλένα και Ίριδα

Πηγή Φωτογραφίας: Φωτογραφία Αρχείου

Νέα δικηγορική εκπροσώπηση, για την οικογένεια των κοριτσιών

Νέα στοιχεία για τους θανάτους των τριών παιδιών στην Πάτρα, προκύπτουν από τις ιατροδικαστικές εκθέσεις της Μαλένας και της Ίριδας, σύμφωνα με όσα παρουσιάστηκαν στην εκπομπή «Το Πρωινό» στο ΑΝΤ1.

Στο σχετικό ρεπορτάζ αναφέρθηκε πως οι ιατροδικαστικοί πραγματογνώμονες έχουν παρατηρήσει κοινά σημεία στις εκθέσεις τόσο της Μαλένας όσο και της Ίριδας.

Συγκεκριμένα, στην έκθεση της Μαλένας υπάρχει μία σημείωση, που κάνει λόγο για «Εκτεταμένη κενοτοποιώδη εκφύλιση των ηπατικών κυττάρων». Η αλλοίωση αυτή θα μπορούσε να οφείλεται και σε έλλειψη οξυγόνου. Στην περίπτωση της Ίριδας, οι γιατροί έχουν παρατηρήσει πως στον εγκέφαλο του παιδιού υπάρχουν αλλοιώσεις από ανοξυγοναιμία.

Νέα δικηγορική εκπροσώπηση

Σε αυτό το πλαίσιο, οι ιατροδικαστές έχουν ζητήσει να εξεταστούν εκ νέου οι δύο εκθέσεις, ώστε να προσδιοριστούν τα κοινά στοιχεία.

Στο μεταξύ, από εδώ και στο εξής, την εκπροσώπηση της οικογένειας αναλαμβάνει ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας.

«Το δικηγορικό μας γραφείο έλαβε εντολή από τη μητέρα των τριών παιδιών που αποβίωσαν, να την εκπροσωπήσουμε, συνεπικουρώντας τις αρχές στη διερεύνηση της ακριβούς αιτίας θανάτου των τέκνων της. Οι γονείς, όπως και οι οικογένειες τους, αναμένουν επιστημονικά τεκμηριωμένες απαντήσεις για την ανάδειξη της πλήρους αλήθειας», αναφέρει η ανακοίνωση από το γραφείο του κ. Λύτρα.

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Λύτρας είναι ο δικηγόρος που εκπροσώπησε την Ιωάννα Παλιοσπύρου στη δίκη για την επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε η τελευταία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments