Ελλάδα

Κλειστά σχολεία σήμερα: Που δεν θα γίνουν μαθήματα

Κλειστά σχολεία σήμερα: Που δεν θα γίνουν μαθήματα
Κλειστά σχολεία σήμερα: Κατόπιν απόφασης της Περιφέρειας Αττικής, τα σχολεία του Λεκανοπεδίου θα παραμείνουν κλειστά.

Σε πλήρη εξέλιξη είναι η επέλαση της κακοκαιρίας Φίλιππος στη χώρα με κύρια χαρακτηριστικά τις καταιγίδες, τις χιονοπτώσεις και τις χαμηλές θερμοκρασίες. Εξαιτίας της σφοδρότητας των φαινομένων αρκετά σχολεία παρέμειναν κλειστά σήμερα.

Κλειστά θα παραμείνουν σχολεία στην Αττική εξαιτίας της νέας κακοκαιρίας «Φίλιππος» που σαρώνει από το πρωί τη χώρα. Υπενθυμίζεται πως την Τετάρτη αποφασίστηκε να παραμείνουν κλειστά σχολεία κυρίως στα βόρεια και ανατολικά προάστια των Αθηνών. Θεσσαλονίκη – Αρνητές γονείς

Κλειστά παραμένουν τα σχολεία λόγω της κακοκαιρίας:

  • Στο σύνολο της Περιφερειακής Ενότητας Βόρειου Τομέα Αττικής.
  • Σε όλη την Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής, με εξαίρεση τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης όπου θα παραμείνουν όλα ανοιχτά εκτός από το 3ο Δημοτικό Πανοράματος και το 2ο -3ο γυμνάσιο Βούλας (κλειστά).
  • Στην Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής θα είναι κλειστά όλα τα σχολεία του Δήμου Φυλής, ενώ στον Δήμο Μάνδρας- Ειδυλλίας κλειστά θα είναι τα σχολεία στις Δημοτικές ενότητες Βιλίων και Ερυθρών.
  • Στην Περιφερειακή Ενότητα Κεντρικού Τομέα θα είναι κλειστά:
  • Στον Δήμο Ηλιούπολης τα Νηπιαγωγεία: 5ο, 8ο, 9ο, 12ο, 14ο, 16ο, 18ο, 21ο, 23ο τα Δημοτικά: 3ο, 5ο, 8ο, 12ο, 17ο, 20ο τα Γυμνάσια: 1ο & 2ο τα Λύκεια: 1ο & 3ο.
  • Στον Δήμο Βύρωνα θα είναι κλειστά τα σχολεία στην περιοχή Καρέας: Το 4ο και το 9ο Δημοτικό καθώς και το Γυμνάσιο.

Που θα γίνουν μαθήματα

Ανοιχτά θα είναι όλα τα σχολεία στις ΠΕ: Πειραιώς, Νήσων, Νοτίου Τομέα και Δυτικού Τομέα Αθηνών

Αξίζει να σημειωθεί πως η λειτουργία των βρεφονηπιακών σταθμών, εμπίπτει στις αρμοδιότητες των δήμων οι οποίοι και θα ενημερώσουν τους ενδιαφερόμενους.

Τέλος, για την Παρασκευή 11 Μαρτίου θα ληφθεί απόφαση αφού εκτιμηθούν τα νεότερα δεδομένα.

Με τηλεκπαίδευση τα μαθήματα στα σχολεία, που θα είναι κλειστά

Το γραφείο του Γενικού Γραμματέα Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Αλέξανδρου Κόπτση, ανακοινώνει:

Τηλεκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί αύριο, Πέμπτη 10/3, στις περιοχές στις οποίες τα σχολεία παραμένουν κλειστά με απόφαση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Η τηλεκπαίδευση πραγματοποιείται τις πρωινές ώρες και για την πρωτοβάθμια και για τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, σύμφωνα με το πρόγραμμα που στέλνουν οι διευθυντές και οι εκπαιδευτικοί στους γονείς και τους μαθητές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments