Αθλητισμός

Οριστικό: Τελειώνει από την ΑΕΚ

Οριστικό: Τελειώνει από την ΑΕΚ
Οριστικό: Τελειώνει από την ΑΕΚ

Στην ΑΕΚ εκτός από προπονητή, αναμένεται το καλοκαίρι να αλλάξουν και αρκετοί από τους παίκτες, καθώς δεν ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες.

Την ώρα που η ΑΕΚ αγωνιστικά προσπαθεί να αποφύγει τις περιπέτειες για την εξασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου, υπάρχουν φλέγοντα ζητήματα που πρέπει να ξεκαθαρίσουν αναφορικά με το ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Ένα από τα σημαντικότερα αφορά στον Αντρέ Σιμόες και την υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του, που λήγει τον Ιούνιο. Ο εκ των αρχηγών της Ένωσης έχει “δεθεί” με την ομάδα και θα ήθελε να παραμείνει, όμως όσο περνά ο καιρός και το θέμα δεν προχωρά, τα περιθώρια στενεύουν.

Η ΑΕΚ δεν παίζει μόνη της στην εν λόγω υπόθεση, αφού Πορτογάλος μέσος έχει κι άλλες καλές προτάσεις να τον περιμένουν, ενώ παράγοντας στην ανανέωση του συμβολαίου του ή όχι, φαίνεται πως θα είναι και ο ρόλος του στην ομάδα. Άσχετα με την κατάληξη της υπόθεσης Σιμόες, οι Κιτρινόμαυροι έχουν ως προτεραιότητα την απόκτηση κεντρικού μέσου και προορίζουν τον Πορτογάλο ως εναλλακτική λύση πίσω από τον παίκτη που θα αποκτηθεί για βασικός.

Αντιθέτως, ελάχιστες πιθανότητες παραμονής στον Δικέφαλο μοιάζει να έχει πλέον ο Εβγέν Σάκχοφ, μιας και οι Κιτρινόμαυροι δεν έχουν μείνει ιδιαίτερα ευχαριστημένοι από την προσφορά του στην ομάδα, τη διετία που αγωνίζεται σε αυτή.

Ο Ουκρανός μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και θα είναι τεράστια έκπληξη εάν γίνει πρόταση για την ανανέωση του συμβολαίου του. Κάτι οι τραυματισμοί, κάτι ο κορωνοϊός (πέρασε δύο φορές), κάτι οι λιγοστές ευκαιρίες που πήρε από τον Αργύρη Γιαννίκη, ο Σάκχοφ δεν μπόρεσε ποτέ να βρει αγωνιστικό ρυθμό και να καθιερωθεί.

Μάλιστα, άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις υποστηρίζουν πως ο 31χρονος παίκτης μοιάζει να το έχει πάρει απόφαση ότι το μέλλον του είναι μακριά από την ΑΕΚ.

Ειδικά με τα όσα περνά το τελευταίο διάστημα και την αγωνία του για τη σύζυγό του, η οποία γέννησε σε καταφύγιο λόγω των ρωσικών βομβαρδισμών στην Ουκρανία, το μυαλό του Σάκχοφ είναι απολύτως λογικό να μην είναι εστιασμένο στο πώς θα ανατρέψει τα εις βάρος του δεδομένα στην Ένωση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments