Αθλητισμός

Σαλάχ: Είπε όχι στη Λίβερπουλ και μάλλον φεύγει

Σαλάχ: Είπε όχι στη Λίβερπουλ και μάλλον φεύγει
Σύμφωνα με ρεπορτάζ, οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών έχουν ναυαγήσει

Ραγδαίες οι εξελίξεις στη Λίβερπουλ με τον Μοχάμεντ Σαλάχ!

Οι διαπραγματεύσεις του Αιγύπτιου σταρ με τους «reds» για νέο συμβόλαιο έχουν ναυαγήσει όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του, ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, καθώς ο 29χρονος άσος δεν συμφωνεί με την πρόταση που του έχει γίνει.

«Ο Σαλάχ και ο ατζέντης του δεν έχουν καμία πρόθεση να αποδεχθούν την τωρινή προσφορά της Λίβερπουλ για νέο συμβόλαιο. Οι συζητήσεις έχουν διαλύσει από τον Δεκέμβριο. Η προτεραιότητα του Σαλάχ είναι να μείνει, αλλά όχι με αυτούς του όρους. Ας δούμε την επόμενη κίνηση της Λίβερπουλ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ρομάνο.

Στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής (11/3) ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Μπράιτον, ο Γιούργκεν Κλοπ αναφέρθηκε στο θέμα και τόνισε πως δεν μπορεί να γίνει κάτι καλύτερο από πλευράς ομάδας ωστόσο επισήμανε πως δεν υπάρχει ακόμη κάποια απάντηση από πλευράς παίκτη.

Το συμβόλαιο του Σαλάχ ολοκληρώνεται το 2023 και σύμφωνα με όσα αναφέρουν στο Νησί, ο Αιγύπτιος αξιώνει περίπου 400.000 λίρες την εβδομάδα για να ανανεώσει, χρήματα που δύσκολα όμως θα δώσει η Λίβερπουλ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments