Lifestyle

Η πρώτη σειρά στην επίδειξη του Louis Vuitton ήταν ένα υπέροχο Who’s Who του Χόλιγουντ

Η πρώτη σειρά στην επίδειξη του Louis Vuitton ήταν ένα υπέροχο Who’s Who του Χόλιγουντ

Πηγή Φωτογραφίας: Pinterest

Louis Vuitton: Cynthia Erivo, Gemma Chan, Julianne Moore, Ava DuVernay, Joe Jonas, Sophie Turner, και η λίστα συνεχίζεται.

Ο μήνας μόδας είναι συχνά μια προθέρμανση της σεζόν για τα βραβεία που θα ακολουθήσουν και η επίδειξη του Louis Vuitton δεν αποτέλεσε καμία εξαίρεση. Τα γνωστά του αγαπημένα πρόσωπα – η Jennifer Connolly, η Chloe Moretz και η Gemma Chan – πλαισιώθηκαν από την Emma Stone και την Julianne Moore, ντυμένες και οι δύο με κομψή μαύρη ραπτική. Η Alexa Chung μας έδωσε ένα masterclass στο πώς να φορέσουμε μια μίνι φούστα, ενώ η Alicia Vikander τελειοποίησε την εμφάνιση της με ένα απλό τζιν και μια μπότα.

Η πρώτη σειρά

Επιπλέον, το αστέρι του Squid Game και πρόσφατη νικήτρια του SAG, η Hoyeon Jung άνοιξε το σοού «Είναι μια σουπερνόβα», είπε ο δημιουργικός διευθυντής Nicolas Ghesquière. «Γνωριζόμαστε πολύ καιρό γιατί ξεκίνησε ως μοντέλο. Είναι ένα πολύ αγαπητό άτομο και είμαι χαρούμενος για αυτήν.» Για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, ο Κονγκολέζο-Βέλγος τραγουδιστής και ράπερ Lous and the Yakuza έκλεισαν το σόου.

Η επίδειξη

Η κολεξιόν επέστρεψε στο σχολείο καθώς οι προπαρασκευαστικές, κολεγιακές εμφανίσεις, εμπνευσμένες από την εφηβεία, μάγεψαν στην πασαρέλα. Οι εμπριμέ, πολύχρωμες γραβάτες και τα πουκάμισα φορέθηκαν με χαμηλό, φαρδύ παντελόνι και τεράστια  bomber jackets που ολοκλήρωσαν άψογα την εμφάνιση. Σούπερ ριγέ πουκάμισα ράγκμπι, ογκώδη πουλόβερ δεμένα γύρω από τη μέση και αθλητικά παπούτσια με καπάκι στα δάχτυλα εμπνεύστηκαν από «έφηβους έξω από ένα οικοτροφείο που ανακτούν τη φαντασία για το τι φοράνε».

Η τοποθεσία

Η Louis Vuitton επέλεξε έναν από τους πιο εμβληματικούς καλλιτεχνικούς προορισμούς του Παρισιού – το Musée d’Orsay – για την φθινοπωρινή/χειμερινή επίδειξη πασαρέλας, σηματοδοτώντας για πρώτη φορά το μουσείο Beaux-Arts, όπου φιλοξενείται η διάσημη αυτοπροσωπογραφία του Βαν Γκογκ και το Μεσημεριανό γεύμα του Μανέ στο γρασίδι. Σύμφωνα με τον οίκο, είναι η αρχή της συνεργασίας με το πολιτιστικό ίδρυμα. «Είμαι πραγματικά ευγνώμων που μπορώ να παρουσιάσω τη νέα μου συλλογή στο Musee d’Orsay, η οποία ήταν πάντα μια πραγματική πηγή έμπνευσης για μένα», λέει ο Ghesquiere. «Είναι ένα από τα αγαπημένα μέρη μου».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments