Αθλητισμός

Τσέλσι: Στήριξη των οπαδών σε Αμπράμοβιτς με πανό, συνθήματα και κλάματα

Τσέλσι: Στήριξη των οπαδών σε Αμπράμοβιτς με πανό, συνθήματα και κλάματα
Τσέλσι: Οι οπαδοί της ομάδας έδειξαν στο παιχνίδι με τη Νιούκαστλ ότι δεν θέλουν να αποχωριστούν τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς από την κερκίδα τους.

Το πρόσωπο των ημερών στο αγγλικό ποδόσφαιρο δεν είναι άλλο από τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς. Η βρετανική κυβέρνηση έχει επιβάλει επιπτώσεις στον Ρώσο μεγιστάνα λόγω της εισβολής των Ρώσων στην Ουκρανία, με αποτέλεσμα να αναγκάζεται να πουλήσει τις μετοχές της Τσέλσι, ώστε το κλαμπ να γλιτώσει την οικονομική καταστροφή.

Οι οπαδοί των «Μπλε» πριν και κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τη Νιούκαστλ έδειξαν τη στήριξη τους στον άνθρωπο που γιγάντωσε την ομάδα τους και την οδήγησε σε τίτλους. Οι φίλοι της Τσέλσι φώναζαν συνθήματα υπέρ του Ρώσου δισεκατομμυριουχού, το πανό «Roman Empire» παρέμεινε στη θέση του, ενώ μερικοί θεατές φόρεσαν ακόμα και μάσκες με το πρόσωπο του ισχυρού άνδρα του συλλόγου!

Το Sky Sports έσβησε όλα τα σήματα στην παρουσίαση της ενδεκάδας

Αρκετοί φίλοι της ομάδας που βρέθηκαν στο «Στάμφορντ Μπριτζ» είχαν καλύψει το σήμα της εταιρείς επικοινωνιών «Three UK», η οποία ανέστειλε μέχρι νεοτέρας τη χορηγία της, σε αντίθεση με την ομάδα, η οποία αγωνίστηκε χωρίς αλλαγές στην εμφάνιση της. Μπορεί οι Λονδρέζοι να μην κάλυψαν τους χορηγούς, όμως το Sky Sports έσβησε όλα τα σήματα στην παρουσίαση της ενδεκάδας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments