Αθλητισμός

ΑΕΚ: Επίσημα δικός της ο Κριχόβιακ

ΑΕΚ: Επίσημα δικός της ο Κριχόβιακ

Πηγή Φωτογραφίας: tvp sport

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Πολωνού διεθνή άσου Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας έως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου" . Ανακοίνωση που σκόρπισε ενθουσιασμό στις τάξεις των φίλων της ΑΕΚ.

Παίκτης της ΑΕΚ με κάθε επισημότητα είναι εδώ και λίγες ώρες ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ, με τη διοίκηση των “κιτρινόμαυρων” να γνωστοποιεί την απόκτησή του 32χρονου Πολωνού διεθνούς μέσου μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Η ΑΕΚ επωφελήθηκε από το γεγονός πως η ρωσική Κράσνονταρ έπαυσε προ λίγων ημερών το συμβόλαιο του Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ λόγω του πολέμου στην Ουκρανία, αξιοποίησε την πρόσφατη απόφαση της ΦΙΦΑ –  ο παίκτης απόκτησε το δικαίωμα να βρει ομάδα για να ολοκληρώσει την τρέχουσα σεζόν – και κινήθηκε αστραπιαία για να ολοκληρώσει το σπουδαίο μεταγραφικό deal, με τον άλλοτε άσο των Σεβίλλη και Παρί Σεν Ζερμέν.

“Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Πολωνού διεθνή άσου Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας έως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου” 

Είναι μία σπουδαία μεταγραφική επιτυχία για την Ένωση, έστω και αν τον αποκτάει μέχρι το φινάλε της σεζόν, για τα εννέα παιχνίδια των πλέι- οφ της Super League  που απομένουν. Ο  Κριχόβιακ είχε συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2024 με τη Κράσνονταρ και έχει να λαμβάνει 6 εκατομμύρια ευρώ βάσει της συμφωνίας των δύο πλευρών.

Το βιογραφικό του Κριχόβιακ

Ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ διαθέτει ένα πλούσιο βιογραφικό. Εχει φορέσει τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία τον έκανε δικό της το καλοκαίρι του 2016 από τη Σεβίλλη για το ποσό των 27.5 εκατομμυρίων ευρώ.

Στη Γαλλία έχει αγωνιστεί επίσης στην Μπορντό, την Ναντ και τη Ρεμς, πριν μετακομίσει στην ομάδα της Ανδαλουσίας. Έχει αγωνιστεί και στην Γουέστ Μπρομ, πριν μετακινηθεί στη Ρωσία για την Λοκομοτίβ Μόσχας και την Κράσνονταρ.

Έχει κατακτήσει μεταξύ άλλων δύο τρόπαια του Europa League με τη Σεβίλλη, ένα κύπελλο Γαλλίας, ένα Λιγκ Καπ και δύο Σούπερ Καπ με τους Παριζιάνους. Είναι διεθνής και με την Πολωνία, με την οποία έχει 86 συμμετοχές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments