Αθλητισμός

Έρχεται και άλλη μεταγραφή στην ΑΕΚ

Έρχεται και άλλη μεταγραφή στην ΑΕΚ
Στην ΑΕΚ βλέπουν κι άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών από τις αγορές Ρωσίας και Ουκρανίας, πλέον όμως με ορίζοντα κυρίως την επόμενη σεζόν.

Η απόκτηση του Γκρέγκορζ Κριχόβιακ έχει προκαλέσει αίσθηση τα τελευταία 24ωρα, όμως η ΑΕΚ φαίνεται να είναι πολύ ενεργή και μετά από αυτό για τις περιπτώσεις που προκύπτουν από τις εξελίξεις με τις ομάδες της Ρωσίας και της Ουκρανίας. 

Εξετάζονται διεξοδικά περιπτώσεις που έχουν προταθεί από τις συγκεκριμένες αγορές, ωστόσο σε καμιά περίπτωση η ΑΕΚ δε θα προχωρήσει και για δεύτερη κίνηση για την οποία δε θα υπάρχει άμεσα κάποια άλλη δυνατότητα εκτός από το να χρησιμοποιηθεί ο ποδοσφαιριστής μέχρι το τέλος της σεζόν.

Το ψάξιμο γίνεται πλέον με γνώμονα και την επόμενη. Αν βέβαια βρεθεί και ο «χρυσός» συνδυασμός με παίκτη που να μπορεί να κλείσει από τώρα στα πλαίσια της ειδικής πρόβλεψης της FIFA και να υπάρχει συμφωνία και για του χρόνου, ακόμη καλύτερα.

Υπάρχει από χθες έντονη φημολογία για διάφορα ονόματα καθώς όπως είναι φυσικό οι πάντες ψάχνονται για πληροφορίες σε σχέση με παίκτες που φεύγουν από ρωσικές ή ουκρανικές ομάδες. Το μόνο σίγουρο είναι πως για περιπτώσεις που πληρούν τις προϋποθέσεις που θέλει η ΑΕΚ, υπάρχει φυσικά κι ανταγωνισμός.

Σύμφωνα με το SDNA, είναι πάντως πολύ πιθανό να υπάρχει ήδη κάτι αρκετά προχωρημένο, ανεξάρτητα από το αν θα προχωρήσει μετά το τέλος της φετινής σεζόν. Υπάρχουν κάποιες ισχυρές ενδείξεις στο ρεπορτάζ προς αυτή τη κατεύθυνση και μιλάμε για κεντρικό αμυντικό κατά πάσα πιθανότητα.

Η απόκτηση στόπερ είναι έτσι κι αλλιώς κεντρική προτεραιότητα στο σχεδιασμό της ΑΕΚ. Όπως και η απόκτηση δεξιού μπακ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ενώ η Ένωση πάει και για σχεδόν ολικό «λίφτινγκ» στα χαφ. Και για τις θέσεις στο κέντρο, υπάρχουν περιπτώσεις που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον από Ρωσία και Ουκρανία.

Στο μεταξύ, σήμερα (15/3) το απόγευμα, θα γίνει πιθανότατα η επίσημη παρουσίαση του Γκρέγκορζ Κριχόβιακ, που ολοκληρώνει τα απαραίτητα τεστ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments