Αθλητισμός

Η ΟΥΕΦΑ διατηρεί συμβόλαιο με κανάλι του Πούτιν

Η ΟΥΕΦΑ διατηρεί συμβόλαιο με κανάλι του Πούτιν

Πηγή Φωτογραφίας: stuttgarter-nachrichten.de

Η ρεβάνς της Τσέλσι με τη Λιλ, για τη φάση των "16" του Τσάμπιονς Λιγκ θα προβληθεί σε ρωσικό κρατικό κανάλι που στήθηκε με διάταγμα Πούτιν.

Η ΟΥΕΦΑ έχει αποβάλει τις ρωσικές ομάδες από τις διοργανώσεις της, αλλά εξακολουθεί να διατηρεί σε ισχύ το τηλεοπτικό συμβόλαιο με ρωσικό κανάλι!

Το Match TV, μέλος του ομίλου Gazprom Media, στήθηκε με προεδρικό διάταγμα του Βλάντιμιρ Πούτιν, όπως αναφέρει δημοσίευμα της «Daily Mail». Η συμφωνία του καναλιού με την ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδοσφαίρου έχει ισχύ έως το 2024.  Αύριο το βράδι  θα προβάλει τον αγώνα της Τσέλσι με τη Λιλ κι ενώ τόσο οι Λονδρέζοι όσο και η αγγλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου προσπαθούν να απεμπλακούν από τον Αμπράμοβιτς.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο μεγαλύτερες ομοσπονδίες της Αγγλίας, EFL και FA, έχουν απαγορεύσει μεταδόσεις αγώνων της πρέμιερ λιγκ και της Τσάμπιονσιπ στη Ρωσία. Η στάση της ΟΥΕΦΑ προκαλεί απορίες στο ποδοσφαιρικό κοινό από τη στιγμή που το κανάλι και η εταιρεία με την οποία έχει το συμβόλαιο ανήκουν στο ρωσικό κράτος.

Η συνέχιση της τηλεοπτικής “παρουσίας” των πρωταθλητών Ευρώπης στη Ρωσία φέρνει σε αμηχανία και τον σύλλογο που περιμένει νεότερα για την αλλαγή ιδιοκτησίας μετά την απομάκρυνση του Ρόμαν Αμπράμοβιτς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments