Αθλητισμός

«Σκάει» μεταγραφή στον Παναθηναϊκό

«Σκάει» μεταγραφή στον Παναθηναϊκό
Υπάρχει κινητικότητα για μεταγραφή στο πράσινο στρατόπεδο.

Το άνοιγμα της μεταγραφικής αγοράς μέχρι τις 7 Απριλίου στα πρωταθλήματα της Ρωσίας και της Ουκρανίας μετά τον πόλεμο που υφίσταται στις δύο χώρες, δεν έχει αφήσει αδιάφορο τον Παναθηναϊκό.

Μάλιστα, τις τελευταίες εβδομάδες υπάρχει κινητικότητα για το ενδεχόμενο μεταγραφικής ενίσχυσης, τόσο με βάση προτάσεις που έχουν φτάσει στο τριφύλλι μέσω ατζέντηδων, όσο και μετά από σχετική προεργασία που έχει πραγματοποιηθεί από το τμήμα σκάουτινγκ της ομάδας.

Για να βάλουμε τα πράγματα σε μία σωστή βάση θα πρέπει να σημειώσουμε ότι, προς το παρόν τουλάχιστον, δεν υφίσταται ειλημμένη απόφαση για να προχωρήσει κάποια συγκεκριμένη περίπτωση ποδοσφαιριστή, πόσω μάλλον για να υπάρχει διαπραγμάτευση.

Το πλαίσιο που υφίσταται σχετίζεται με την ανάλυση των δεδομένων κάθε προτεινόμενου παίκτη, χωρίς αυτή τη στιγμή να υπάρχει κάτι χειροπιαστό, ενώ από πλευράς θέσεων είναι ξεκάθαρο ότι η στόχευση αφορά κατά κύριο λόγο την κορυφή της επίθεσης.

Πηγές από το εξωτερικό ανέφεραν τον 34χρονο Βραζιλιάνο στράικερ, Ζούνιορ Μοράες, της Σαχτάρ ότι ήταν μεταξύ των περιπτώσεων που είχαν προταθεί αλλά κατέληξε στην Κορίνθιανς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments