Lifestyle

Ερωτοσκόπιο σήμερα Τετάρτη 16/3: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων

Ερωτοσκόπιο σήμερα Τετάρτη 16/3: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων
Ερωτοσκόπιο σήμερα Τετάρτη 16/3: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο, τα γενέθλια σου ήρθαν και χρόνια σου πολλά! Τα ερωτικά σου κινητοποιούνται, είναι γεμάτα ευκαιρίες και εσύ νιώθεις το επίκεντρο της προσοχής! Εσύ του 2ου, έχεις χρήμα, αλλά και απολαμβάνεις καυτές αισθησιακές στιγμές! Τα «ΜΗ»: 3ο δεκαήμερο, άσε τα ερωτικά… Βάλε μυαλό στα επαγγελματικά, που κάνεις γκάφες λόγω εγωκεντρισμού και υπερβολών!

ΤΑΥΡΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 3ο δεκαήμερο, αλλαγές που βοηθούν στην σταθεροποίηση της ερωτικής σου ζωής, αλλά και παθιασμένες συναντήσεις, σου δίνουν χαρά και αισιοδοξία! Εσύ του 2ου στα καλύτερα σου! Γοητεία, ερωτικές επιτυχίες και απόλυτη εύνοια, σε ό,τι κι αν διεκδικήσεις! Τα «ΜΗ»: Εκπλήξεις, χαρούμενες συγκυρίες, γνωριμίες και ερωτική ανανέωση 1ο δεκαήμερο! Το νου σου μόνο και στα επαγγελματικά, γιατί μάλλον θα στην κόψουν απότομα την χαρά!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο, οι φίλοι στο πλευρό σου αυτήν την εβδομάδα, για να κάνεις αλλαγές και να βελτιώσεις την ερωτική σου ζωή! Εσύ του 2ου, ζεις έναν παρασκηνιακό έρωτα, απολαμβάνοντας την μαγεία του! Τα «ΜΗ»: 3ο δεκαήμερο, από σεξάκι πάμε καλά, πολύ καλά… Αρκεί να έχεις ορεξούλες, μετά από τόσες οικονομικές απώλειες!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ένα ξαφνικό μήνυμα, ένα απρόσμενο καλό νέο, μία συναρπαστική νέα γνωριμία ή μία wowεκδρομούλα, θα σου δώσει μόνο χαμόγελα 1ο δεκαήμερο! Εσύ του 2ου, φλερτάρεις, κάνεις αλλαγές και απολαμβάνεις ερωτικές εκπλήξεις! Τα «ΜΗ»: 3ο δεκαήμερο ναι στην επίτευξη των ερωτικών σου στόχων, αλλά όχι στα νεύρα, τις ζαβολιές και την επιπολαιότητα στην συντροφική ζωή!

ΛΕΩΝ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Φλερτ, ερωτική τύχη, γνωριμίες, συναντήσεις και επίτευξη συναισθηματικών στόχων 1ο δεκαήμερο! Αυτό βέβαια, δεν σημαίνει ό,τι σε «παίρνει» για επιπολαιότητες! Τα «ΜΗ»: 2ο και 3ο δεκαήμερο, η εβδομάδα έχει μόνο δουλειά και καθόλου έρωτα… Υπομονή λίγο ακόμα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο και 2ο δεκαήμερο, όλα σούπερ! Αλλαγές, επίτευξη ερωτικών στόχων, φλερτ και μόνο συναρπαστικές εξελίξεις για τα αισθηματικά σου! Τα «ΜΗ»: Μα και εσύ του 3ου, θα έχεις αυτήν την εβδομάδα, μία μεγάλη ουσιαστική χαρά στην συντροφική ζωή! Αρκεί φυσικά, να σταματήσεις τις τάσεις σου για έπαρση, ανωριμότητα και απαιτητικότητα!

ΖΥΓΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ώρα για… δέσμευση 1ο δεκαήμερο! Συντροφικότητα, νέα σχέση ή ένα μεγάλο βήμα με το άλλο σου μισό έρχεται! Εσύ του 2ου, λύνεις οικονομικά «κακώς κείμενα» και απολαμβάνεις σεξάκι ποιοτικό! Τα «ΜΗ»: Κόντρες λόγω δικών σου λαθών, στον οικογενειακό τομέα και επιπλέον γκάφες με το ερωτικό παρελθόν… Για συγκεντρώσου 3ο δεκαήμερο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Κατακτήσεις, εξομολογήσεις, κεραυνοβόλοι έρωτες και εκπλήξεις, φέρνει ο ερωτικός τομέας 1ο δεκαήμερο! Μακριά ωστόσο, από το ερωτικό παρελθόν! Εσύ του 2ου, καλοδέχεσαι την ευκαιρία ή για μία νέα σχέση ή για το βήμα της επισημοποίησης! Τα «ΜΗ»: Σταθερότητα και ουσιαστική τύχη στα ερωτικά σου 3ο δεκαήμερο, αρκεί να μην κάνεις επικοινωνιακές γκάφες!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ώρα για την πιο ερωτική εβδομάδα 1ο δεκαήμερο, γεμάτη λάμψη και επιτυχίες! Τα «ΜΗ»: 2Ο δεκαήμερο, ώρα για δουλειά, ενώ εσύ του 3ου , ώρα για οικονομική ωριμότητα!

AΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ένα ξαφνικό μήνυμα ή είδηση, σου αλλάζει όλα σου τα δεδομένα 1ο δεκαήμερο! Εσύ του 2ου, χορταίνεις κατακτήσεις και ερωτική –απόλυτη- επιτυχία! Τα «ΜΗ»: Εσύ του 3ου, ενώ οι εξελίξεις θα σου δώσουν μία σιγουριά, εσύ κάνεις ερωτικά λάθη, ζαβολιές, τσακωμούς και μεγάλες γκάφες!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ερωτικές επικοινωνίες, συναντήσεις, γνωριμίες και άπειρο φλερτ, 1ο δεκαήμερο! Εσύ όμως σοβαρότητα και ωριμότητα please! 2ο δεκαήμερο, οικογενειακή ευτυχία, αλλά και ευκαιρία για επανασύνδεση έρχεται! Τα «ΜΗ»: Ψυχολογική αναστάτωση, συναισθηματική μετάπτωση και απογοήτευση από παρασκηνιακούς ή παρασκηνιακούς έρωτες, 3ο δεκαήμερο.

ΙΧΘΥΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Η χαρά στον έρωτα, έρχεται ξαφνικά και με ένα μήνυμα 1ο και 2ο δεκαήμερο! Φλερτ, γνωριμίες και ευχάριστες εξόδους! Τα «ΜΗ»: Εσύ του 3ου, το νου σου στα λάθη που κάνεις στον φιλικό τομέα… Ο ερωτικός στον πάγο, προς το παρόν!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments