Lifestyle

Η Salma Hayek είναι η απόλυτη βασίλισσα των βραβείων BAFTA

Η Salma Hayek είναι η απόλυτη βασίλισσα των βραβείων BAFTA

Πηγή Φωτογραφίας: Capital News

H Salma Hayek επέστρεψε δυναμικά στα BAFTA του 2022.

Αφού ήταν μια χαλαρή μαμά (όχι κανονική μαμά) στο σόου του Balenciaga στο Παρίσι την περασμένη εβδομάδα –όπου κάθισε στην πρώτη σειρά με την κόρη και τη θετή της κόρη– η Salma Hayek επέστρεψε δυναμικά στα BAFTA του 2022.

Η σταρ του House of Gucci (και σύζυγος του αφεντικού της Kering, François-Henri Pinault), επέλεξε να φορέσει ένα βελούδινο βιολετί φόρεμα Gucci που τράβηξε όλα τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της.

Το αγαπημένο της χρώμα

Το μωβ φόρεμα της Salma Hayek είχε ένα βαθύ ντεκολτέ με δαντελωτό τελείωμα, ανοιχτή μαύρη δαντελένια πλάτη, έντονους  ώμους και σχίσιμο μέχρι τους μηρούς που αποκάλυπτε περισσότερη δαντέλα. Θύμιζε τα φορέματα που προτιμούσε τη δεκαετία του ’90 και των noughties, όταν η Salma Hayek περπάτησε στο κόκκινο χαλί.

Στην πραγματικότητα, το μωβ παραμένει κάτι από τα αγαπημένα της σταρ, η οποία φορούσε μια μαξιμαλιστική λιλά τουαλέτα με παγιέτες από τον Alessandro Michele της Gucci στα Όσκαρ 2018 και ένα βαθύ μωβ φόρεμα, επίσης Gucci, στο κόκκινο χαλί στις Κάννες το 2015. Μπορεί να είναι σύμπτωση ότι είναι το χρώμα που σχετίζεται περισσότερο με τα δικαιώματα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments