Ειδήσεις

Ρωσία: “Απαντάει” με … θείο Βάνια!

Ρωσία: “Απαντάει” με … θείο Βάνια!

Πηγή Φωτογραφίας: boulevardbulgaria.bg

Τα McDonald's έκλεισαν στη Ρωσία, αλλά η ... ρώσικη απάντηση είναι έτοιμη και ακούει στ΄ όνομα «Θείος Βάνιας»!

Την δική της «απάντηση» στις κυρώσεις της Δύσης ετοίμασε η Ρωσία! Αντικαθιστά όλες τις φίρμες που αποχώρησαν από τη ρωσική αγορά μετά τις 24 Φεβρουαρίου και στις επιγραφές, στην είσοδο των καταστημάτων αλλά και στις συσκευασίες των προϊόντων βάζει μόνο ντόπιες υπογραφές!

Ας δούμε ένα παράδειγμα: Μετά το «αντίγραφο» του Instagram, με την ονομασία Rossgram, που ετοιμάζουν Ρώσοι επιχειρηματίες, ετοιμάζεται και το υποκατάστατο των περίφημων McDonald’s, η φυγή των 850 καταστημάτων που «πλήγωσε» βαθιά τους Ρώσους πολίτες.

Η απάντηση λοιπόν είναι αμιγώς ρωσική και έχει ονοματεπώνυμο «Θείος Βάνιας» ή αν προτιμάτε στα ρωσικά “Дядя Ваня”!

Έτσι θα λέγονται, σύμφωνα με τη “Ria Novosti” τα νέα fast food που ευελπιστούν να πάρουν τη θέση των McDonald’s στην καρδιά και το πορτοφόλι των Ρώσων. Θα τα φτιάξει ένας κατασκευαστής κονσερβοποιημένων τροφίμων – λαχανικών ο οποίος εκδίδει το εμπορικό σήμα του “Θείου Βάνια”, το οποίο όπως βλέπετε είναι ήδη παρόμοιο με το εμπορικό σήμα McDonald’s!

Η εταιρεία “Russkoye Pole Logistic”, μέλος του ομίλου “Ruspole Brands” που παράγει τα κονσερβοποιημένα λαχανικά, υπέβαλε αίτηση στη “Rospatent” για την καταχώρηση του εμπορικού σήματος του «Θείου Βάνια» και η οποία περιλαμβάνει την εικόνα του γράμματος “Β”, παρόμοιο με το «Μ» των McDonald’s.

Η εταιρεία ζητάει  την καταχώρηση με την επωνυμία της για υπηρεσίες ενιαίας κατηγορίας διεθνούς ταξινόμησης, όπως σνακ μπαρ, καφετέριες, εστιατόρια, υπηρεσίες μπαρ, καντίνες, υπηρεσίες μαγειρέματος, παράδοσης κατ’ οίκον κ.λπ.   Η αίτηση δεν έχει ακόμη εξεταστεί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments