Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Καρέ καρέ η απαγωγή 44χρονης λογίστριας

Θεσσαλονίκη: Καρέ καρέ η απαγωγή 44χρονης λογίστριας
Οι κάμερες κατέγραψαν τις στιγμές αγωνίας της 44χρονης λογίστριας που έπεσε θύμα απαγωγής έξω από τα γραφεί της εταιρίας όπου εργαζόταν

Σε “ζωντανή” μετάδοση κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας, την απαγωγή 44χρονης λογίστριας στη Θεσσσαλονίκη, έξω από το κτίριο της εταιρίας όπου εργάζεται.

Στο βίντεο ντοκουμέντο, που εξασφάλισε και μετέδωσε MEGA, η 44χρονη λογίστρια φτάνει στην εταιρεία εμπορίας ποτών όπου εργάζεται.

Την ώρα που ανεβαίνει τα σκαλιά την ακολουθεί ένας άνδρας με γυαλιά και μάσκα.

Ο άνδρας, φαίνεται να κρατάει στα χέρια του ένα ζευγάρι χειροπέδες. Η γυναίκα συνεχίζει χωρίς να έχει καταλάβει τι πρόκειται να στη κάμερα ότι στο δεξί του χέρι, κρατά χειροπέδες. Η γυναίκα δεν το έχει καταλάβει. Συνεχίζει προς την είσοδο. Κρατά στα χέρια της την τσάντα της, σακούλες και το κινητό της τηλέφωνο.

Αφήνει τον καφέ της στο πλάι και βγάζει τα κλειδιά για να ανοίξει τη πόρτα της εταιρείας. Ο άνδρας συνεχίζει να είναι από πίσω της, την αιφνιδιάζει και της αρπάζει το δεξί χέρι. Η γυναίκα προσπαθεί να φύγει αλλά ο απαγωγέας την αρπάζει και με τη βία τη κατεβάζει από τα σκαλιά και την οδηγεί στο αυτοκίνητο.

Η δεύτερη κάμερα καταγράφει καθαρά και το αυτοκίνητο. Ο άνδρας σπρώχνει τη λογίστρια στο κάθισμα, μπαίνει στη θέση του οδηγού και δευτερόλεπτα μετά βάζει μπροστά και φεύγει.

Τις εικόνες βλέπουν οι υπάλληλοι στο κέντρο ελέγχου της εταιρείας σεκιούριτι που παρακολουθούσε με κάμερες τον χώρο. Καλούν την λογίστρια στο κινητό, η οποία το αφήνει ανοιχτό με συνέπεια να καταγράφονται οι συνομιλίες της και να δίνει σημαντικές πληροφορίες  για το στίγμα της.

Ο απαγωγέας επικοινώνησε με τον εργοδότη της 44χρονης και του ζήτησε ως λύτρα 20 εκατ. ευρώ, αλλιώς απειλούσε ότι θα την σκοτώσει, τινάζοντας στον αέρα με εκρηκτικά το αυτοκίνητό του.

Η επιμονή της, όμως, να του ζητά να αναφέρει λεπτομέρειες, τον έβαλαν σε υποψίες. Βρήκε το κινητό της, είδε ότι ήταν ανοιχτό και τότε πανικοβλήθηκε… Ο απαγωγέας, σταμάτησε σε ένα πρατήριο υγρών καυσίμων, στην περιοχή του Ωραιοκάστρου, άφησε τη λογίστρια ελεύθερη και προσπάθησε να διαφύγει…

Μάταια όμως. Οι αστυνομικοί είχαν ήδη προλάβει να εντοπίσουν το αυτοκίνητο. Μόλις διαπίστωσαν ότι η γυναίκα δεν διέτρεχε πια κίνδυνο, τον ακολούθησαν, τον ακινητοποίησαν και του φόρεσαν χειροπέδες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments