Lifestyle

Ο Paul Danan ισχυρίζεται ότι η Angelina Jolie τον φίλησε σε ένα πάρτι ενώ είχε σχέση με τον Billy Bob

Ο Paul Danan ισχυρίζεται ότι η Angelina Jolie τον φίλησε σε ένα πάρτι ενώ είχε σχέση με τον Billy Bob

Πηγή Φωτογραφίας: famous and style

Ο Paul Danan είπε ότι αυτή η στιγμή «ήταν η καλύτερη της χρονιάς του», παρόλο που ανησυχούσε «ο σωματοφύλακας ήταν έτοιμος να μπει και να με σκίσει».

Στα νέα των διασημοτήτων που δεν περιμέναμε να ακούσουμε ποτέ, είναι ότι ο Paul Danan – ο πρώην ηθοποιός των Hollyoaks – αποκάλυψε  ότι η Angelina Jolie τον φίλησε σε ένα afterparty. Το φιλί φέρεται να συνέβη μετά την πρεμιέρα της ταινίας δράσης του 2000 Gone In 60 Seconds.

Ο  Paul Danan ο οποίος έπαιξε τον Sol Patrick στο Channel 4, είπε στο podcast του The Morning After: «Εγώ κι εκείνη συζητούσαμε πραγματικά και είπα, “Μπράβο για την ταινία, και τι κάνεις τώρα;” Είναι σε σχέση] με τον [Billy [Bob Thornton] εκείνη την εποχή και έχει κάνει το τατουάζ. Μετά τον σύντομο διαλογό μας είπαμε, “Εντάξει, μπράβο, τα λέμε λίγο αργότερα.”

Αλλά εδώ αρχίζει η ιστορία, καθώς οPaul Danan συνέχισε: «Πηγαίνω να την αγκαλιάσω γιατί ένιωσα οικειότητα πάνω στη συζήτηση και καθώς πάω να της δώσω ένα φιλί στο μάγουλο – μπαμ. Γύρισε το κεφάλι της και μου έδωσε ένα παθιασμένο φιλί ακριβώς στα χείλη. Στα χείλη, αυτά τα χείλη της Angelina Jolie ». Στη συνέχεια είπε ότι αυτή η στιγμή ήταν η καλύτερη της χρονιάς του , παρόλο που ανησυχούσε γιατί «ο σωματοφύλακας ήταν έτοιμος να μπει και να με σκίσει».

Και πρόσθεσε: «Ήταν ένα μικρό φλερτ. Εκείνη γέλασε και χαμογέλασε. Δεν  έπινα ποτό όλη τη νύχτα – δεν ήθελα να χάσω το φιλί της και την μυρωδιά της για δευτερόλεπτο»

Η Angelina ήταν παντρεμένη με τον Billy Bob Thornton από το 2000 έως το 2003, πριν από τη 12χρονη σχέση της με τον Brad Pitt, η οποία έληξε όταν το ζευγάρι χώρισε το 2019. Η Brangelina βρίσκεται επί του παρόντος σε δικαστική μάχη, αφού ο Brad υπέβαλε μήνυση κατά της πρώην συζύγου του επειδή πούλησε «παράνομα» το μερίδιό της στον συνιδιοκτήτη αμπελώνά τους, το Château Miraval. Σύμφωνα με τη μήνυση, η Angelina πούλησε το μερίδιό της στην εταιρεία Chateau Miraval SA σε έναν κατασκευαστή οινοπνευματωδών ποτών με έδρα το Λουξεμβούργο που ελέγχεται από τον επιχειρηματία Yuri Shefler – χωρίς να ενημερώσει τον Brad.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments