Αθλητισμός

Άρης – Παναθηναϊκός: SUPER 3 καλεί Θύρα 13

Άρης – Παναθηναϊκός: SUPER 3 καλεί Θύρα 13

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείο/ Eurokinissi

Νέα ήθη μεταξύ οργανωμένων οπαδών

Στην ανάληψη πρωτοβουλίας προχώρησαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Άρη, προσκαλώντας ους οπαδούς του Παναθηναϊκού στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για τη μεταξύ τους αναμέτρησης στα Play Offs της Superleague 1.

Οι οπαδοί του Άρη, μετά την παρουσία τους στο Φάληρο για το ματς της πρεμιέρα των Play Offs της Superleague 1 με τον Ολυμπιακό, απηύθυναν πρόσκληση στους οργανωμένους οπαδούς του Παναθηναϊκού να βρεθούν την Κυριακή (20/3) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για να παρακολουθήσουν το ματς των ομάδων τους για τη 2η αγωνιστική.

Οι «πράσινοι» με ανακοίνωσή τους τόνισαν πως αναγνωρίζουν την προσπάθεια του SUPER 3 για να επιτραπούν ξανά οι μετακινήσεις οπαδών, αλλά πως δεν θα παρευρεθούν στο γήπεδο, με τους «κίτρινους» πάντως να προχωρούν σε νέα ανάρτηση τονίζοντας πως όποιος οπαδός του «τριφυλλιού» θέλει να πάει μεμονωμένα στο ματς μπορεί να το κάνει άφοβα.

Η ανακοίνωση της Θύρας 13

«ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΟΠΑΔΩΝ!

Αναγνωρίζουμε την προσπάθεια του SUPER 3 για ένα καλύτερο οπαδικό κίνημα και υποσχόμαστε πως τέτοιες εικόνες θα είναι συχνές στο άμεσο μέλλον, κόντρα σε αυτούς που μας θέλουν δέσμιους και υποταγμένους.

Αυτήν την Κυριακή,όμως η ΘΥΡΑ 13 δεν θα παρουσιαστεί στο γήπεδο του Άρη για λόγους που όσοι πρέπει γνωρίζουν.

ΑΔΕΡΦΙΑ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ

Η ανάρτηση του SUPER 3

«Εμείς από την πλευρά μας κάναμε ότι ήταν δυνατόν για να ξανά έχουμε αυτή την εικόνα. Θεωρούμε άλλωστε τη Θύρα 13 σοβαρό αντίπαλο, στο θέμα εξέδρας-κερκίδας και η αλήθεια είναι ότι μέσα από παρουσίες φιλοξενούμενων γίνεσαι κι εσύ καλύτερος. Παρόλα αυτά, θα θέλαμε να ζητήσουμε από τους φιλάθλους του ΑΡΗ, που είχαν σκοπό να προμηθευτούν εισιτήριο για τη θύρα 3+1 του Χαρίλαου, να επιλέξουν τη θύρα 1, σε περίπτωση που κάποιοι φίλοι του Παναθηναϊκού αποφασίσουν τελικά να υποστηρίξουν την ομάδα τους, σε ένα ομολογουμένως κρίσιμο βαθμολογικά παιχνίδι. Δεσμευόμαστε πως δε θα έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα.

ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΟΠΑΔΩΝ

ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ SUPER3»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments