Ελλάδα

Φως στο Τούνελ-Πάτρα: Η στιγμή που η Νικολούλη βουρκώνει για το παιδί που «μιλάει από τον τάφο του» [vid]

Φως στο Τούνελ-Πάτρα: Η στιγμή που η Νικολούλη βουρκώνει για το παιδί που «μιλάει από τον τάφο του» [vid]
Στην πολύκροτη υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών της ίδιας οικογένειας, μέσα σε τρία χρόνια στην Πάτρα, ήταν αφιερωμένο το μεγαλύτερο μέρος και της χθεσινής εκπομπής, με νέα στοιχεία και πληροφορίες, να συγκλονίζουν...

Με το βλέμμα στραμμένο στην Πάτρα για την υπόθεση των διαδοχικών θανάτων των τριών κοριτσιών της ίδιας  οικογένειας στην Πάτρα, ήταν χθες το βράδυ η Αγγελική Νικολούλη από την εκπομπή της, Φως στο Τούνελ και μαζί της και όλη η Ελλάδα καθώς όλοι παρακολουθούμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις εξελίξεις.

Η Ελληνίδα Μις Μαρπλ χθες, αφιέρωσε για ακόμα μία φορά την εκπομπή της στην πολύκροτη υπόθεση η οποία, σύμφωνα με τους ειδικούς, πρόκειται να εξιχνιαστεί άμεσα, καθώς παραμένουν αναπάντητα και βασανιστικά ερωτήματα, για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έφυγαν από τη ζωή τα τρία αγγελούδια, μέσα σε τρία χρόνια.

Η Αγγελική Νικολούλη, η οποία έγινε η πρωταγωνίστρια των social media χθες το βράδυ, όχι μόνο για τη σημειολογία που προσδίδουν κάποιοι στις ενδυματολογικές της επιλογές -θα έχετε ακούσει και εσείς ότι όταν φοράει κόκκινο ρούχο γνωρίζει ήδη τον δολοφόνο ή τέλος πάντων έχει τη λύση στον γρίφο- αλλά και για τις αντιδράσεις και τα ξεσπάσματά της κάθε φορά που χειρίζεται μία πολύ σοβαρή υπόθεση, και φτάνουν στο πλατό σημαντικές πληροφορίες.

Φως στο Τούνελ: Η στιγμή που η Νικολούλη βγαίνει εκτός εαυτού – Το τηλεφώνημα που την… ταρακούνησε

Πληροφορία σοκ

Η δημοσιογράφος δέχτηκε χθες, ένα πολύ σημαντικό τηλεφώνημα και φρόντισε, όπως της ζητήθηκε από τον συνομιλητή της, να τον προστατεύσει, όταν όμως έκλεισε την τηλεφωνική γραμμή, ξέσπασε.

Η έμπειρη δημοσιογράφος μιλώντας με αξιόπιστη -όπως ανέφερε- πηγή από το περιβάλλον των ερευνών, υποστήριξε, ότι το ένα από τα παιδιά «δίνει», όπως είπε, συγκλονισμένη και η ίδια, στοιχεία στις αρμόδιες Αρχές, ακόμα και μετά τον θάνατό του. Η έγκριτη δημοσιογράφος έρευνας, ήπιε λίγο νερό, ανασυγκροτήθηκε και είπε on camera: «Φαίνεται λοιπόν πως κάποιο από τα παιδιά μιλάει από τον τάφο του»…

Δεν θέλησε να πει απολύτως τίποτα περισσότερο,  όμως ήταν εμφανές ότι είχε ταραχτεί πολύ με όσα μόλις είχε ακούσει από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής.

Το σχόλιο της Αγγελικής Νικολούλη, μετά το σημαντικό τηλεφώνημα για το θάνατο των τριών παιδιών

«Και μιλάμε για κόντρες; Για γαλόνια και για το ποιος θα πάρει τη ρεβάνς; Με τρία παιδιά νεκρά; Φαίνεται  λοιπόν, πως κάποιο από τα παιδιά μιλά από τον τάφο του…, είπε φανερά συγκλονισμένη η έγκριτη δημοσιογράφος.

Και συνέχισε:

Ήμουν σοκαρισμένη με όσα άκουγα για κόντρες. Προσπαθούν όλοι με νύχια και με δόντια να βρούνε την αλήθεια. Ότι είναι δύσκολο, έχουν γίνει κάποια λάθη κι είχαν εκτιμηθεί κάποια ευρήματα αλλιώς στα παιδιά. Η οικογένεια περιμένει να λάμψει η αλήθεια. Είναι γονιδιακό; Παθολογικό; Δολοφονία; Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι ένα από τα παιδιά είναι σαν να μιλά μέσα από τον τάφο του κι όλοι οι ειδικοί «ακούνε» τι τους λέει. Υπάρχει ένα εύρημα σημαντικό που σαφώς αξιολογείται…

Φυσικά αν υπάρχουν ένοχοι να τιμωρηθούν. Ωχ δεν με βαστούν τα πόδια μου», είπε μάλιστα η Αγγελική Νικολούλη.

Δείτε το video με το συγκεκριμένο απόσπασμα:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments