Διεθνή

Πούτιν: Ποιοι είναι οι 22 εκλεκτοί που ακολουθεί στο Twitter

Πούτιν: Ποιοι είναι οι 22 εκλεκτοί που ακολουθεί στο Twitter

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείο/ President of Russia

Tον ακολουθούν 1,2 εκατομμύρια άτομα, εκείνος έχει κάνει follow back μόλις σε 22
Τα social media μάλλον δεν είναι το δυνατό του σημείο, άλλωστε γι αυτό μάλλον και τα “κυνηγούσε” πριν αποφασίσουν να του γυρίσουν την πλάτη.

Όπως μπορεί να διαπιστώσει κάποιος με μία απλή περιήγηση στον επίσημο λογαριασμό του Ρώσου Προέδρου στο twitter, βλέπει το εξής παράδοξο.

Tον ακολουθούν 1,2 εκατομμύρια άτομα, εκείνος έχει κάνει follow back μόλις σε 22.

Το περίεργο συνεχίζεται ακόμα παραπάνω, στην ανάλυση του προφίλ, αυτών των 22 εκλεκτών του Ρώσου προέδρου.

Οι λογαριασμοί του Κρεμλίνου, του Κυβερνητικού Οργανισμού, αλλά και του Ντμίτρι Μεντφέντεφ είναι αναμενόμενοι, αλλά η έκπληξη έρχτεαι στη συνέχεια.

Για παράδειγμα ακολουθεί τον Έλον Μασκ, ο οποίος τον έχει προκαλέσει σε μάχη με έπαθλο την Ουκρανία, τον Άρλοντ Σβαρτζνέιγκερ που είναι ενάντια στον πόλεμο στην Ουκρανία, τον Μπόρις Τζόνσον που πρωτοστάτησε στις κυρώσεις εναντίον των Ρώσων, αλλά και τον Μπαράκ Ομπάμα.

Προσπαθώντας να εξηγήσει τις επιλογές αυτές, ο Αναπληρωτής Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της ΜελβούρνηςWilliam Partlett τόνισε: «Αν και στην Ρωσία δεν είναι τόσο δημοφιλές, έχουν καταλάβει ότι στη Δύση το χρησιμοποιεί αρκετός κόσμος και προσπαθούν να το εκμεταλλευτούν προκειμένου να διοχετεύσουν τις πληροφορίες που θέλουν».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments