Lifestyle

Η γη της ελιάς – Επεισόδιο 171: Η Άννα και ο Λεωνίδας φεύγουν από τους ελαιώνες των Βρεττάκων

Η γη της ελιάς – Επεισόδιο 171: Η Άννα και ο Λεωνίδας φεύγουν από τους ελαιώνες των Βρεττάκων
Η γη της ελιάς – Επεισόδιο 171: Η Βασιλική αποφασίζει να αλλάξει τακτική με την οικογένειά της και περνά στην αντεπίθεση.

Η Εύα κλείνει συμφωνία συνεργασίας με τον Κωνσταντίνο και την Ισμήνη, ενώ παράλληλα νοικιάζει το νέο της σπίτι στη Μάνη. Την ίδια ώρα, η Ελένη μιλά ανοιχτά στον Στέφανο για τη νέα σχέση του πατέρα του. Η Άννα και ο Λεωνίδας φεύγουν από τους ελαιώνες των Βρεττάκων και περνούν την πρώτη εργάσιμη ημέρα στο θερμοκήπιό τους. Η Ιουλία συναντά τον Στάθη στον δρόμο και του μιλά έξω από τα δόντια, εκείνος όμως το εκλαμβάνει ως ζήλια και το απολαμβάνει. Η Βασιλική αποφασίζει να αλλάξει τακτική με την οικογένειά της και περνά στην αντεπίθεση.

Η γη της ελιάς – Επεισόδιο 171

Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πηλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Μανώλης Κλωνάρης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Σπύρος Νικολαΐδης, Ήβη Νικολαΐδου, Ιζαμπέλλα Φούλοπ, Βασίλης Αθανασόπουλος

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments