Ελλάδα

Αιγάλεω θεία πέταξε τα ανίψια από το μπαλκόνι: Εκτός κινδύνου νοσηλεύονται στο Παίδων 

Αιγάλεω θεία πέταξε τα ανίψια από το μπαλκόνι: Εκτός κινδύνου νοσηλεύονται στο Παίδων 

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Αιγάλεω θεία πέταξε τα ανίψια από το μπαλκόνι: Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στο Αιγάλεω καθώς μια γυναίκα που επισκέφθηκε το σπίτι της αδελφής της πέταξε από το μπαλκόνι τα δύο ανήλικα ανίψια της για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο.

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στο Αιγάλεω καθώς μια γυναίκα που επισκέφθηκε το σπίτι της αδελφής της πέταξε από το μπαλκόνι τα δύο ανήλικα ανίψια της για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο. Στη συνέχεια και η ίδια πήδηξε από το μπαλκόνι του σπιτιού.

Τα δύο παιδιά ηλικίας 2 και 5 ετών νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Παίδων χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή τους. Η θεία των παιδιών έχει μεταφερθεί στο Θριάσιο. Η μητέρα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsbomb.gr η θεία  η οποία εξετάζεται αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα επισκέφθηκε την αδερφή της και για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία «βούτηξε» τα παιδιά, τα πέταξε στο κενό και στη συνέχεια έπεσε και η ίδια.

Αφροδίτη Πάνου
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Αφροδίτη Πάνου Κοινοβουλευτική Συντάκτρια
Εξειδικεύεται στο κοινοβουλευτικό και πολιτικό ρεπορτάζ, με καθημερινή κάλυψη των εργασιών της Βουλής, των νομοθετικών πρωτοβουλιών και των πολιτικών εξελίξεων. Παρακολουθεί στενά τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες και αναλύει ζητήματα δημόσιας πολιτικής και θεσμικής λειτουργίας. Διαθέτει σημαντική εμπειρία στην πολιτική δημοσιογραφία, την κάλυψη κοινοβουλευτικών θεμάτων και τη διαχείριση πολιτικού περιεχομένου.