Lifestyle

Όσκαρ 2022: Η Billie Eilish και η Beyoncé ερμηνεύουν τα υποψήφια τραγούδια τους “No Time To Die”, “Be Alive”

Όσκαρ 2022: Η Billie Eilish και η Beyoncé ερμηνεύουν τα υποψήφια τραγούδια τους “No Time To Die”, “Be Alive”

Πηγή Φωτογραφίας: Somag News

Όσκαρ 2022: Το βράδυ της Δευτέρας θα ο τελικός νικητής. Σε αυτή την όμορφη βραδιά η Billie Eilish θα ερμηνεύσει το "No Time To Die" και η σούπερ σταρ Beyoncé σχεδιάζει ένα ιδιαίτερο show με το "Be Alive".

Περιμένουμε όλοι με ανυπομονησία τις εμφανίσεις και τις ερμηνείες στα 94α Όσκαρ. Η αναμονή σύντομα θα τελειώσει καθώς το βράδυ της Δευτέρας θα μάθουμε τα αποτελέσματα. Οι οικοδεσπότες της βραδιάς θα είναι Regina Hall, Amy Schumer και Wandy Sykes, περιμένουμε εορταστικές βραβεύσεις, αξιοπρεπείς στιγμές και αποκλειστικά performance από σπουδαίους καλλιτέχνες.

Όσκαρ 2022: Η Billie Eilish και ο Finneas O’Connell ερμηνεύουν το “No Time To Die”

Οι διοργανωτές των Όσκαρ συνήλθαν και πάλι σε ό,τι αφορά τις ζωντανές εμφανίσεις φέτος: τα αδέρφια που βραβεύτηκαν με Grammy, Billie Eilish και Finneas O’Connell επιβεβαίωσαν πλέον επίσημα ότι θα ερμηνεύσουν το υποψήφιο για Όσκαρ τραγούδι τους “No Time To Die” από την ομώνυμη ταινία του Τζέιμς Μποντ παρουσιαζοντάς το στη σκηνή. Το Hollywood Reporter ανέφερε πρόσφατα. Η 20χρονη τραγουδίστρια και ο 24χρονος αδερφός της ήταν υποψήφιοι για τα Όσκαρ στην κατηγορία «Καλύτερο Τραγούδι Ταινίας» για πρώτη φορά και θεωρούνται τα απόλυτα φαβορί για το αγαλματίδιο Όσκαρ. Άλλωστε, έχουν ήδη βραβευτεί για το τραγούδι τους στις Χρυσές Σφαίρες, στην Επιλογή Κριτικών, στο Grammy και στην Εταιρεία Συνθετών και Στιχουργών. Οι πιθανότητες για ένα βραβείο δεν είναι λίγες ούτως ή άλλως όταν κοιτάξετε τα στατιστικά του τραγουδιού του Bond: Τα τελευταία δέκα χρόνια, δύο άλλα τραγούδια του Bond έχουν ήδη βραβευτεί με Όσκαρ: το “Skyfall” της Adele από την ομώνυμη ταινία του 2012 και το Sam Smith. “Writing’s on the Wall” από την ταινία του 2015 “Spectre”.

Η Beyoncé σχεδιάζει μια μουσική συναυλία με το “Be Alive”.

Όχι μόνο τα αδέρφια Billie Eilish και Finneas O’Connell θα τραγουδήσουν ζωντανά αλλά και- η σούπερ σταρ Beyoncé σχεδιάζει επίσης ένα υπέροχο σόου. Οι διοργανωτές των Όσκαρ έχουν έχουν φροντίσει τα πάντα για να ανέβει στη σκηνή η Beyoncé, η οποία είναι επίσης υποψήφια για το καλύτερο πρωτότυπο τραγούδι, σύμφωνα με πολλές αξιόπιστες πηγές στο Variety.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments