Οδηγός

ΑΣΕΠ προκηρύξεις 2022: Αιτήσεις για 822 μόνιμες θέσεις για διοικητικούς

ΑΣΕΠ προκηρύξεις 2022: Αιτήσεις για 822 μόνιμες θέσεις για διοικητικούς
ΑΣΕΠ προκηρύξεις 2022: Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων για τον πρώτο μεγάλο διαγωνισμό της χρονιάς, τον γραπτό της ΑΑΔΕ (ΑΣΕΠ 1Γ/2022).

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων για τον πρώτο μεγάλο διαγωνισμό της χρονιάς, τον γραπτό της ΑΑΔΕ (ΑΣΕΠ 1Γ/2022). Στην διάθεση των υποψηφίων βρίσκονται 822 μόνιμες θέσεις  Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Η  Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων ενισχύεται με προσωπικό επτά ειδικοτήτων. Οι θέσεις κατανέμονται σε 66 περιοχές της χώρας. Δυνατότητα συμμετοχής στην διαδικασία έχουν οι κάτοχοι 135 διαφορετικών τίτλων σπουδών.

Το ΑΣΕΠ υπολογίζει – σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του- ότι πάνω από 35.000 υποψήφιοι θα συμμετάσχουν στην διαδικασία. Το πρόγραμμα των εξετάσεων και τα εξεταστικά κέντρα θα δημοσιοποιηθούν μετά τις 4 Απριλίου, ημέρα που ολοκληρώνεται η υποβολή των αιτήσεων.

ΑΣΕΠ: Οριστικά αποτελέσματα για θέσεις στο Γενικό Επιτελείο Ναυτικού

Σήμερα εκδόθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα της προκήρυξης 1Κ/2021 του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 2/21.1.2021/Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ), για την πλήρωση εννέα θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης για την κάλυψη εργασιών Υποβρυχίων (Υ/Β) στο Γενικό Επιτελείο Ναυτικού (Υπουργείο Εθνικής Άμυνας).

Οι πίνακες διοριστέων απεστάλησαν στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθούν στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» μετά την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ.

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments