Διεθνή

Ρωσία: “Αδύναμος ο Μπάϊντεν” , απάντησε ο Βολοντίν

Ρωσία: “Αδύναμος ο Μπάϊντεν” , απάντησε ο Βολοντίν

Πηγή Φωτογραφίας: LatestLY, Radio Europe

Η Ρωσία ανταπέδωσε με θυμό τον ισχυρισμό του Τζο Μπάιντεν ότι ο «χασάπης» Βλαντιμίρ Πούτιν «δεν μπορεί να παραμείνει στην εξουσία» χαρακτηρίζοντας τον ηγέτη των ΗΠΑ, μέσω δήλωσης του προέδρου της ρωσικής Βουλής, «αδύναμο, άρρωστο και παραπλανημένο».

Η Ρωσία απαντά στον «αδύναμο, άρρωστο και παραπλανημένο» Πρόεδρο Μπάιντεν που αποκάλεσε τον Πούτιν «χασάπη» που «δεν μπορεί να παραμείνει στην εξουσία»

Αιχμηρές ήταν οι αντιδράσεις της Ρωσίας στη δήλωση του Τζο Μπάιντεν για τον Βλαντιμίρ Πούτιν. Τα “πυρά” εναντίον του Αμερικανού προέδρου ήρθαν από τον πρόεδρο του Κοινοβουλίου, βουλευτή της κυβέρνησης και την κρατική τηλεόραση.

Η Ρωσία ανταπέδωσε με θυμό τον ισχυρισμό του Τζο Μπάιντεν  ότι ο «χασάπης» Βλαντιμίρ Πούτιν «δεν μπορεί να παραμείνει στην εξουσία» χαρακτηρίζοντας τον ηγέτη των ΗΠΑ «αδύναμο, άρρωστο και παραπλανημένο».

Η αντίδραση της Μόσχας ήρθε μέσω του προέδρου του ρωσικού κοινοβουλίου Βιάτσεσλαβ Βολοντίν, ο οποίος χαρακτήρισε τον Μπάιντεν «αδύναμο και άρρωστο άνθρωπο» και “ένοχο υστερίας».

Τα λόγια του Βολοντίν καθώς και τη κριτική που άσκησε η κρατική τηλεόραση για όσα δήλωσε ο Μπάϊντεν σε διάρκεια ομιλίας του στην Πολωνία, αναφέρει σε δημοσίευμά της η Daily Mirror.

Τα σχόλια στην κρατική τηλεόραση τα σχόλια ήταν ιδιαίτερα καυστικά: “Ο πρόεδρος πρέπει να υποβληθεί σε ιατρική εξέταση επειδή δεν είναι σε θέση να αξιολογήσει «νηφάλια» την πραγματικότητα”. Η συμπεριφορά του μπορεί να εξηγηθεί επαγγελματικά από ψυχιάτρους. Οι πολίτες των ΗΠΑ θα πρέπει να ντρέπονται για τον πρόεδρό τους”, σημειώνεται στο δημοσίευμα.

“Εχει ξεπεράσει τα όρια ευπρέπειας”

Ο Λεονίντ Σλούτσκι ανώτερος βουλευτής του Κοινοβουλίου δήλωσε στο Telegram: «Ο Μπάιντεν έχει ξεπεράσει εντελώς όλα τα όρια ευπρέπειας.  Τα επίθετα του για τον Ρώσο πρόεδρο δεν είναι τα πιο κατάλληλα για όσους σκότωσαν αμάχους -ηλικιωμένους, γυναίκες και παιδιά στη Γιουγκοσλαβία, το Ιράκ, τη Λιβύη, τη Συρία.  Χρειάζεστε μια υπενθύμιση για το ποιος ήταν πίσω από όλες αυτές τις καμπάνιες; Οι ΗΠΑ. ‘Η, μήπως, χρειάζεστε μια υπενθύμιση για το ποιος ενθάρρυνε τον ναζισμό στην Ουκρανία; Οι ΗΠΑ”

Η ανταποκρίτρια του “Rossiya”,  Asya Yemelyanova χλεύασε ότι τα «γνωστά γεωγραφικά ολισθήματα» του Μπάιντεν όπως το «Mariupol – Metropol» είναι ανοησίες σε σύγκριση με το γεγονός ότι στην Ουκρανία, σύμφωνα με τον πρόεδρο, δεν υπάρχουν Ναζί, επειδή ο Ζελένσκι είναι Εβραίος».

Η ανταποκρίτρια του NTV Λίζα Γκέρσον είπε ότι ο Μπάιντεν δεν είχε το δικαίωμα να πει ότι ο Πούτιν «δεν μπορεί να παραμείνει στην εξουσία» επειδή το 76% ων ψηφοφόρων τον είχε υποστηρίξει πριν από τέσσερα χρόνια.

Το Centre TV, που ανήκει στην κυβέρνηση της Μόσχας, χαρακτήρισε την κατηγορία του «χασάπη» εναντίον του Πούτιν ως «ειλικρινά προσβλητική».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments