Ελλάδα

Γρηγόρης Λέων για τη δίωξη στη Ρούλα Πισπιρίγκου: Δεν υπάρχει τέλειο έγκλημα

Γρηγόρης Λέων για τη δίωξη στη Ρούλα Πισπιρίγκου: Δεν υπάρχει τέλειο έγκλημα

Πηγή Φωτογραφίας: profil/fb

Η πρώτη αντίδραση του Γρηγόρη Λέων, όταν άκουσε για την άσκηση της ποινικής δίωξης στη μητέρα των τριών κοριτσιών από την Πάτρα

“Δεν υπάρχει τέλειο έγκλημα” ήταν το πρώτο σχόλιο του προέδρου των Ιατροδικαστών Αθηνών, Γρηγόρη Λέων, στο άκουσμα της είδησης για την ποινικής δίωξης σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Ο Γρηγόρης Λέων, μιλώντας στην ΕΡΤ ανέφερε: «Να σας είμαι ειλικρινής. Από την αρχή που ασχολήθηκα με την επιστήμη, πιστεύω ότι όταν κάνεις σωστά τη δουλειά σου κανένα έγκλημα δεν είναι τέλειο. Κάποιοι συνάδελφοι βγήκαν μπροστά έκαναν τη δουλειά τους και έχουμε αυτό το αποτέλεσμα. Είναι σημαντικό να ξέρουν οι Έλληνες πολίτες ότι κανένα έγκλημα δεν είναι τέλειο και υπάρχουν άνθρωποι που εξιχνιάζουν όλα αυτά τα θέματα».

Σχετικά με την κεταμίνη που βρέθηκε στο αίμα της 9χρονης Τζωρτζίνας, ο Γρηγόρης Λέων, ανέφερε: «Είναι πολλά που γίνονται και δεν λέγονται. Η επιστήμη μας είναι λίγο ευαίσθητη γιατί σημασία έχει το αποτέλεσμα. Η κεταμίνη που έχει αναφερθεί δημόσια, είναι μάλλον η ουσία, το αναισθητικό που δεν ήταν μέσα στο θεραπευτικό σχήμα της μικρής. Πρέπει να δούμε σε τι συγκεντρώσεις βρέθηκε στο παιδί».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments