Lifestyle

Κλαίει ο ΑΝΤ1 πάτωσε το Τούρκικο σίριαλ και ετοιμάζει τον «Εκατομμυριούχο» του Γρηγόρη

Κλαίει ο ΑΝΤ1 πάτωσε το Τούρκικο σίριαλ και ετοιμάζει τον «Εκατομμυριούχο» του Γρηγόρη

Πηγή Φωτογραφίας: nasosblog.gr

«Πιο κάτω, δεν πάει θα φτάσουμε το Makedonia στο τέλος» είπε χαρακτηριστικά πηγή του ΑΝΤ1

«Πιο κάτω, δεν πάει θα φτάσουμε το Makedonia στο τέλος». Αυτή η φράση γεμάτη απογοήτευση ακούστηκε χθες από «παλιά καραβάνα» στα γραφεία του ΑΝΤ1 μετά το 2,5% που έκανε το νέο τούρκικο σίριαλ. Στην ουσία αυτή η σεζόν για την ΑΝΤ1 είναι καμένη και δεν υπάρχουν πολλές επιλογές. Και σύμφωνα με πληροφορίες του nasosblog.gr  ανεξαρτήτως τηλεθέασης το τούρκικο θα βγάλει τη σεζόν.

Ωστόσο υπήρξε μια ακόμη φαεινή ιδέα στο τραπέζι: Να ξεκινήσει μετά το Πάσχα ο Εκατομμυριούχος με τον Γρηγόρη και να παίζεται στις 21.00

Ο παρουσιαστής είχε πει πως είναι κάθετα αντίθετος σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο όπως και ο παραγωγός. Άλλωστε το τηλεπαιχνίδι προορίζεται για τη ζώνη των 20.00 αμέσως μετά το «Ράδιο Αρβύλα».

Έγιναν πάντως προσπάθειες να τραβήξει ο Κανάκης τη σεζόν για έναν μήνα ακόμη αλλά κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί και το έχει ξεκαθαρίσει και ο ίδιος. Κατέφερε με μεγάλη δυσκολία όχι απλά να βγει αλώβητος τη φετινή σεζόν αλλά και κερδισμένος και πλέον θέλει να ξεκουραστεί και να ετοιμάζει τις επόμενες τηλεοπτικές του κινήσεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments