Αθλητισμός

Euroleague: Τελευταία μάχη ΟΑΚΑ για τη φετινή σεζόν για τον Παναθηναϊκό

Euroleague: Τελευταία μάχη ΟΑΚΑ για τη φετινή σεζόν για τον Παναθηναϊκό
Προτελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας στη Euroleague (33η), με τον Παναθηναϊκό να θέλει να "αποχαιρετήσει" τη διοργάνωση στο γήπεδο του με θετικό πρόσημο

Προτελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας στη Euroleague (33η), με τον Παναθηναϊκό να θέλει να “αποχαιρετήσει” τη διοργάνωση στο γήπεδο του με θετικό πρόσημο.

Το Τριφύλλι (7-18), υποδέχεται τη δεύτερη Ρεάλ Μαδρίτης (18-8) στο ΟΑΚΑ. Μοναδικό κίνητρο των παικτών του Δημήτρη Πρίφτη, που την περασμένη Τρίτη (29/3) ηττήθηκαν από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ σε εξ αναβολής αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής, είναι να απολαύσουν το παιχνίδι, αφού η υπόθεση πρόκριση στα πλέι οφ… έμεινε όνειρο απατηλό για τους «πράσινους» την τρέχουσα σεζόν.

Μετά το ματς με τη «βασίλισσα», η οποία θα τα δώσει όλα για τη νίκη, αφού δεν έχει εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση, ακολουθεί ο αγώνας με τη Φενερμπαχτσέ στην Κωνσταντινούπολη για τον Παναθηναϊκό (8/4, 20:00) για την 34η και τελευταία αγωνιστική, όταν θα δοθεί και το φινάλε στο ευρωπαϊκό ταξίδι του εξάστερου για τη σεζόν 2021-22.  

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments