Πολιτική

Συνάντηση Ανδρουλάκη με το προεδρείο της ΓΣΕΕ: Στο τραπέζι κατώτατος μισθός και ενεργειακά

Συνάντηση Ανδρουλάκη με το προεδρείο της ΓΣΕΕ: Στο τραπέζι κατώτατος μισθός και ενεργειακά
Συνάντηση Ανδρουλάκη με το προεδρείο της ΓΣΕΕ: Κατά την έναρξη της συνάντησης, στην οποία συμμετείχαν επίσης βουλευτές και αρμόδια στελέχη του κόμματος, ο Νίκος Ανδρουλάκης εισαγωγικώς ευχαρίστησε τη ΓΣΕΕ για τη συνάντηση αυτή.

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε μεταξύ του προέδρου του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ κ. Νίκου Ανδρουλάκη με το προεδρείο της ΓΣΕΕ. Στο τραπέζι τέθηκαν θέματα όπως η αύξηση του κατώτατου μισθού και της ακρίβειας-ενεργειακής κρίσης.

Κατά την έναρξη της συνάντησης, στην οποία συμμετείχαν επίσης βουλευτές και αρμόδια στελέχη του κόμματος, ο Νίκος Ανδρουλάκης εισαγωγικώς ευχαρίστησε τη ΓΣΕΕ για τη συνάντηση αυτή και μάλιστα «σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για τους εργαζομένους», όπως επεσήμανε. Κι αυτό διότι, όπως εξήγησε, «μετά από δέκα χρόνια δημοσιονομικής περιπέτειας, η πανδημία και τώρα η ενεργειακή κρίση έχουν επιβαρύνει πάρα πολύ τον εργαζόμενο, τα νοικοκυριά, ιδιαίτερα τους πιο ευάλωτους».

Γι’ αυτό, συνέχισε, «εμείς έχουμε σταθεί στο πλευρό σας, ιδιαίτερα στο πολύ κρίσιμο, μη δημοσιονομικό, αλλά κοινωνικά αναπτυξιακό, μέτρο της αύξησης του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ, που το θεωρούμε προτεραιότητα ιδιαίτερα αυτή την εποχή που καλπάζει η αύξηση των κοινωνικών ανισοτήτων».

Για τα ενεργειακά

Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής έχει βάλει ένα πλαίσιο, επεσήμανε ο πρόεδρός του, ιδιαίτερα για την ενεργειακή κρίση με μέτρα τα οποία, όπως είπε, «σε άλλες χώρες έχουν υλοποιηθεί και έχουν δημιουργήσει πλέγμα ασφάλειας». Στον αντίποδα, στη χώρα μας, «η κυβέρνηση της ΝΔ αδυνατεί και δείχνει ατολμία στην υλοποίησή τους».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments