Trash

Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Κυνήγησα πελάτη να τον δείρω γιατί δεν μου άφησε καλό φιλοδώρημα»

Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Κυνήγησα πελάτη να τον δείρω γιατί δεν μου άφησε καλό φιλοδώρημα»

Πηγή Φωτογραφίας: tempo24.news

Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Με έχουν δείρει σε κουζίνα και είχα πει “σε ευχαριστώ σεφ, δεν θα το ξανακάνω”»

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Κυψέλη» της ΕΡΤ και θυμήθηκε διάφορα περιστατικά από την καριέρα του ως σεφ αλλά και όιταν εργαζόταν ως σερβιτόρος.Όπως είπε, όταν δούλευε σερβιτόρος στο Λος Άντζελες, είχε κυνηγήσει έναν πελάτη του μαγαζιού για να τον δείρει επειδή δεν του άφησε καλό φιλοδώρημα.

«Τον κυνήγησα στο πάρκινγκ να τον δείρω γιατί δεν μου άφησε καλό φιλοδώρημα. Δεν τον έδειρα γιατί με σταματήσανε, αλλά θα τον έδερνα. Το αφεντικό με κράτησε στο μαγαζί, αλλά με έβαλε στην κουζίνα να πλένω ταψιά» είπε χαρακτηριστικά.

«Με έχουν δείρει σε κουζίνα και είχα πει “σε ευχαριστώ σεφ, δεν θα το ξανακάνω”. Έχω φάει ξύλο γιατί έκανα τεράστιο λάθος, το οποίο στοίχισε στον σεφ και στην επιχείρηση. Αυτό συνέβη στο εξωτερικό από ένα Γάλλο σεφ. Τότε έσκυβες το κεφάλι και συνέχιζες, ήταν μέρος της ζωής μας» πρόσθεσε στη συνέχεια ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.

Για την τηλεοπτική του παρουσία και την αποτοξίνωση του από τα ναρκωτικά ο γνωστός σεφ απάντησε: «Ήμουν ο εαυτός μου. Δεν φοβήθηκα ποτέ να πω ποιος είμαι και να δείξω στον κόσμο ποιος είμαι. Ούτε το ότι είχα περάσει από τα ναρκωτικά, ούτε ότι είχα περάσει από το αλκοόλ. Όλοι μου λέγανε μη το πεις, θα καταστραφείς. Τι να καταστραφώ ρε παιδιά; Κι αύριο θα πάω πάλι στη δουλειά και θα μαγειρεύω. Την οικογένειά μου την είχα κάνει, το παιδί μου μεγάλωνε μια χαρά, άρα δεν υπάρχει αυτό το θα καταστραφείς».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments