Lifestyle

Mike: Με νέα σύντροφο μετά τον χωρισμό του από την Έλενα Τσαγκρινού

Mike: Με νέα σύντροφο μετά τον χωρισμό του από την Έλενα Τσαγκρινού

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr

Mike: Ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε να διασκεδάζουν μαζί στο νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανίζονται οι Μέλιssεs και η Τάμτα.

Νέο κύκλο άνοιξε στην προσωπική του ζωή ο ράπερ Mike μετά τον χωρισμό του από την Έλενα Τσαγκρινού! Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό ότι η γνωστή τραγουδίστρια φαίνεται να έχει προχωρήσει και εκείνη στη ζωή της και να αρχίζει ένα νέο ειδύλλιο με τον DJ Stephan.

Σημερινό ρεπορτάζ του περιοδικού ΟΚ! αναφέρει ότι και ο πρώην αγαπημένος της έχει νέα σχέση

Η γυναίκα που έχει μπει στην καρδιά του Mike είναι η Λυδία Φωτιάδου, μία 29χρονη κοπέλα από τη Θεσσαλονίκη που ζει στην Καλιφόρνια και εργάζεται ως κυνηγός ταλέντων. Μάλιστα, ήταν ο άνθρωπος που τους έφερε κοντά ήταν σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η Βίκυ Κάβουρα.

Ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε να διασκεδάζουν μαζί στο νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανίζονται οι Μέλιssεs και η Τάμτα.

«Είναι κάτι πολύ καινούριο. Υπάρχει έντονη χημεία μεταξύ τους», αποκάλυψε πηγή από το περιβάλλον τους.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Έλενα Τσαγκρινού και ο Mike ήταν μαζί από το 2017 και έναν χρόνο αργότερα δημοσιοποίησαν τον έρωτά τους. Κατά τη διάρκεια της σχέσης τους πέρασαν πολλές δύσκολες στιγμές όπως η περιπέτεια του Mike με τον καρκίνο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments