Οδηγός

ΑΑΔΕ προκήρυξη: Τελευταία ευκαιρία αιτήσεων για 822 μόνιμες θέσεις

ΑΑΔΕ προκήρυξη: Τελευταία ευκαιρία αιτήσεων για 822 μόνιμες θέσεις
ΑΑΔΕ προκήρυξη: Στην διάθεση των υποψηφίων βρίσκονται 822 μόνιμες θέσεις εργασίας Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Στην αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο γραπτό διαγωνισμό 1Γ/2022 της ΑΑΔΕ κινείται η πλατφόρμα του ΑΣΕΠ. Ολοκληρώνεται αύριο Δευτέρα, 4 Απριλίου, η προθεσμία για υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων στο ΑΣΕΠ στον πρώτο μεγάλο γραπτό διαγωνισμό της χρονιάς, της προκήρυξης ΑΑΔΕ 1Γ/2022. Στην διάθεση των υποψηφίων βρίσκονται 822 μόνιμες θέσεις εργασίας Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων ενισχύεται με προσωπικό επτά ειδικοτήτων. Οι θέσεις κατανέμονται σε 66 περιοχές της χώρας, ενώ δυνατότητα συμμετοχής στην διαδικασία έχουν οι κάτοχοι 135 διαφορετικών τίτλων σπουδών. Το ΑΣΕΠ υπολογίζει – σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του- ότι πάνω από 35.000 υποψήφιοι θα συμμετάσχουν στην διαδικασία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόθεση του ΑΣΕΠ είναι οι γραπτές εξετάσεις να διεξαχθούν τέλη Σεπτεμβρίου ή το αργότερο έως τις 20 Οκτωβρίου 2022.Το πρόγραμμα των εξετάσεων και τα εξεταστικά κέντρα θα δημοσιοποιηθούν μετά τις 4 Απριλίου, ημέρα που ολοκληρώνεται η υποβολή των αιτήσεων.

Οι υποψήφιοι θα εξεταστούν με την μέθοδο των ερωτήσεων- απαντήσεων πολλαπλών επιλογών (multiple choice). Πιθανότατα θα υπάρξει αρνητική βαθμολόγηση για κάθε λανθασμένη απάντηση (αφαίρεση 0,25 του βαθμού). Αυτή είναι η πρακτική του ΑΣΕΠ στους γραπτούς διαγωνισμούς.

Σύμφωνα με την προκήρυξη, η τελική μοριοδότηση του υποψηφίου θα προκύψει από τον βαθμό της γραπτής εξέτασης με την προσθήκη μονάδων που παρέχουν ενδεχόμενα μεταπτυχιακά, γνώση ξένων γλωσσών, εμπειρία και εντοπιότητα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments