Lifestyle

Grammys: Βιντεοσκοπημένο μήνυμά έστειλε ο Ζελένσκι – «Οι δικοί μας μουσικοί φοράνε αλεξίσφαιρα αντί σμόκιν»

Grammys: Βιντεοσκοπημένο μήνυμά έστειλε ο Ζελένσκι – «Οι δικοί μας μουσικοί φοράνε αλεξίσφαιρα αντί σμόκιν»

Πηγή Φωτογραφίας: newsweek

Grammys: «Ο πόλεμος. Τι πιο αντίθετο από τη μουσική», ήταν η πρώτη κουβέντα του Ζελένσκι στο βιντεοσκοπημένο μήνυμά του στη λαμπερή βραδιά. Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook | @skaigr on Instagram

Συγκινητικές στιγμές προσέφερε ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι μιλώντας στην 64η τελετή απονομής των μουσικών βραβείών Grammy.

«Ο πόλεμος. Τι πιο αντίθετο από τη μουσική», ήταν η πρώτη φράση του Ζελένσκι στο βιντεοσκοπημένο μήνυμά του. «Tην σιωπή των κατεστραμμένων πόλεων και των σκοτωμένων ανθρώπων, είπε. «Πάνω από 400 παιδιά έχουν τραυματιστεί και 153 πέθαναν»

Ο πρόεδρος Ουκρανίας συνέδεσε τη μεγαλύτερη βραδιά της μουσικής με τον καταστροφικό πόλεμο στην χώρα του: «Ο πόλεμος δεν μας αφήνει να επιλέξουμε ποιος θα επιβιώσει και ποιος θα μείνει στην αιώνια σιωπή.«Οι μουσικοί μας φορούν αλεξίσφαιρα γιλέκα αντί για σμόκιν. Τραγουδούν για τους τραυματίες στα νοσοκομεία, ακόμη και για αυτούς που δεν μπορούν να τους ακούσουν. Αλλά η μουσική ακούγεται ανεξαρτήτως συνθηκών»

«Υπερασπιζόμαστε την ελευθερία μας να ζούμε, να αγαπάμε, να μας ακούν. Στη γη μας μαχόμαστε τη Ρωσία η οποία με τις βόμβες της προκαλεί μια φρικτή σιωπή. Μια σιωπή θανάτου», πρόσθεσε.

«Γεμίστε τη σιωπή με τη μουσική σας. Γεμίστε τη σήμερα για να πείτε την ιστορία μας», τόνισε ο Ζελένσκι

«Πείτε την αλήθεια για τον πόλεμο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στην τηλεόραση. Στηρίξτε μας με όποιο τρόπο μπορείτε. Οποιονδήποτε, αλλά όχι με τη σιωπή. Και μετά θα έρθει η ειρήνη», κατέληξε.

Εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί

Μπορεί ο πόλεμος να μην έχει τελειώσει, αλλά η ζωή συνεχίζεται και στη λαμπερή βραδιά βρέθηκαν τα μεγαλύτερα αστέρια του Hollywood. Με τον κωμικό Trevor Noah για δεύτερη φορά στην παρουσίαση, υπήρχε αίγλη και λάμψη. Σε αντίθεση με την περσινή μικρότερη εκδήλωση, η οποία περιλάμβανε ένα μείγμα ζωντανών και προηχογραφημένων εμφανίσεων, η φετινή τελετή είχε πολλούς και αγαπημένους καλλιτέχνες με τους Billie Eilish, Lil Nas X, Carrie Underwood, Silk Sonic και Olivia Rodrigo να ανεβαίνουν στη σκηνή του MGM Grand Arena.

Chrissy Teigen- John Legend

Billie Eilish

Lady Gaga

Justin και Hailey Bieber

Kourtney Kardashian -Travis Barker

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments