Lifestyle

New Era: Τα πιο εντυπωσιακά και καλαίσθητα βραβεία αλλάζουν χαρακτήρα και βάζουν τέλος στα taboo

New Era: Τα πιο εντυπωσιακά και καλαίσθητα βραβεία αλλάζουν χαρακτήρα και βάζουν τέλος στα taboo
New Era: Νέα πρόσωπα με φρέσκες ιδέες και άλλη ματιά για την ζωή

Έχοντας μπει στην award season, το τελευταίο διάστημα είχαμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε τους πιο λαμπερούς, τους πιο δημοφιλείς, τους πιο αγαπημένους μας -ή και όχι- celebrities, που για μία ακόμη φορά, έκλεψαν την παράσταση με τις εμφανίσεις τους. Λαμπερά κοστούμια, εντυπωσιακά sets, φορέματα, crop tops, έντονα patterns και χρώματα. Οι stars ξεπέρασαν τον εαυτό τους, πειραματίστηκαν και μας χάρισαν πολλά, διαφορετικά looks, που σίγουρα αποτελούν πηγή έμπνευσης για όλους κι όλες, που θέλουν να εντυπωσιάζουν σε κάθε τους εμφάνιση.

Υπάρχει -όμως- και κάτι άλλο που αξίζει να κρατήσουμε από τα Oscars, τα Grammys κι όλες αυτές τις λαμπερές βραδιές, που απολαύσαμε αυτό το διάστημα. Ο νέος αέρας που έχουν αποκτήσει, το «ναι» στη διαφορετικότητα, το γεγονός ότι αλλοί οι celebrities, μας έδειξαν μία διαφορετική, πιο fun, πτυχή της προσωπικότητάς τους. Όλοι τους, έμοιαζαν πιο ελεύθεροι από ποτέ και σίγουρα, είναι κι αυτό κάτι που μας αρέσει πολύ!

Νέα πραγματικότητα, νέα standards

Η πανδημία μας δημιούργησε πολλά προβλήματα σε όλο τον πλανήτη, ωστόσο, την ίδια στιγμή μας βοήθησε να κατανοήσουμε πως αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να απλοποιήσουμε πολλά πράγματα στη ζωή μας κι αυτό, είναι κάτι που αφορά όλες τις πτυχές της ζωής μας. Κάπως έτσι, εξελίσσεται κι ο χώρος του θεάματος. Το τελευταιο διάστημα παρακολουθήσαμε τα Oscars, αλλά και τα Grammys κι ήταν ξεκάθαρο ότι κάτι άλλαξε. Βραδιές γεμάτες λάμψη, πασίγνωστους celebrities και… ευτράπελα. Πάνω από όλα όμως, βραδιές γεμάτες αλήθεια, με πρωταγωνιστές που «τσαλακώνονται», με νέα πρόσωπα που έφεραν έναν νέο αέρα, ανανέωσης. Με εντυπωσιακά outfits, που ξέφυγαν από τα αυστηρά όρια, που ενδεχομένως υπήρχαν μέχρι πρότινος. Οι γυναικείες παρουσίες έκλεψαν την παράσταση, με τα μοναδικά τους looks κι από την άλλη, είδαμε πολλούς άνδρες να πειραματίζονται και να κάνουν τολμηρές εμφανίσεις.

Τα cool vibes κυριάρχησαν στο κόκκινο χαλί κι οι αγαπημένοι μας celebrities, αποφάσισαν να μας δείξουν κάτι διαφορετικό φέτος. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η Hailey κι ο Justin Bieber, που έκαναν την εμφάνισή τους στην 64η απονομή των Grammys, που πραγματοποιήθηκε στο MGM Grand Garden Arena του Las Vegas και συγκέντρωσαν όλα τα βλέμματα επάνω τους. Ήταν πιο χαλαροί από ποτέ κι έλαμπαν από ευτυχία, αφήνοντας πίσω τους τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπισαν αμφότεροι. Ο Justin φορούσε ένα oversized γκρι Balenciaga blazer, με το αντίστοιχο παντελόνι κι ένα λευκό tank top, ενώ όσον αφορά στα αξεσουάρ του, επέλεξε ένα μικροσκοπικό ζευγάρι γυαλιά, ένα ροζ σκούφο και platform boots, με τη Hailey από τη μεριά της να πραγματοποιεί μία ακόμη iconic εμφάνιση. Το διάσημο μοντέλο, επέλεξε μία λευκή, strapless δημιουργία του οίκου Yves Saint Laurent. Πάνω από όλα -ωστόσο- αυτό που μας άρεσε, ήταν ότι αμφότεροι ήταν πιο εκδηλωτικοί από ποτέ κι αφέθηκαν μπροστά στον φακό, χαρίζοντάς μας μοναδικές εικόνες, όπως και πολλοί άλλοι stars, που μοιάζουν πιο αληθινοί και προσιτοί από ποτέ.

Τα taboo είναι για να σπάνε

Εκτός από τα λαμπερά looks και τα ιδιαίτερα outfits, είναι ξεκάθαρο πως το ίδιο το Hollywood κι η Ακαδημία, αποφάσισαν να αλλάξουν πολλά πράγματα και να σπάσουν τα taboo, που υπήρχαν εδώ και πολλά χρόνια. Το τρυφερό φιλί της Kristen Stewart με τη σύντροφό της, Dylan Meyer, πάνω στο κόκκινο χαλί των Oscars, ήταν κάτι που δύσκολα θα βλέπαμε παλαιότερα. Αντίστοιχα, η Billie Eilish, που εμφανίστηκε με t–shirt αφιερωμένο στον ντράμερ των Foo Fighters, Taylor Hawkins και το συγκρότημα BTS, έδωσαν μία διαφορετική πινελιά στη βραδιά των Grammys, όπως κι η Olivia Rodrigo, που εξελίχθηκε σε ένα από τα πρόσωπα της λαμπερής τελετής, κερδίζοντας τέσσερα σημαντικά βραβεία. Φρέσκα πρόσωπα, με διαφορετική αισθητική και πλούσιο ταλέντο.

Ακόμη και το μαγνητοσκοπημένο video του Volodymyr Zelensky, που θέλησε να στείλει τα δικά του μηνύματα σε όλο τον κόσμο, είχε τη δική του σημασία. Ο πόλεμος στην Ουκρανία απασχολεί ολόκληρο τον πλανήτη κι ο κόσμος του θεάματος δε θέλησε να κρατήσει αποστάσεις, αλλά προτίμησε να σταθεί σε όσα γίνονται στη χώρα και να πάρει ξεκάθαρη θέση, υπέρ της ειρήνης. Υπήρξαν αυτοί που θεώρησαν σωστή την κίνηση αυτή του Ουκρανού Προέδρου, ενώ άλλοι θεώρησαν πως το timing δεν είναι το καλύτερο δυνατό, με τους πολίτες της χώρας του να υποφέρουν. Σε κάθε περίπτωση -όμως- είναι ξεκάθαρο πως ακόμη κι αυτή η εκτενής αναφορά στον πόλεμο, εντάσσεται σε όλη αυτή την αλλαγή και στο νέο χαρακτήρα που έχουν αποκτήσει τα μεγαλύτερα, τα πιο λαμπερά βραβεία, που συγκεντρώνουν επάνω τους εκατομμύρια βλέμματα κι αποτελούν θέμα συζήτησης σε όλο τον κόσμο. Η ζωή μας αλλάζει κι εξελίσσεται και τίποτα δεν αποτελεί εξαίρεση…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments