Αθλητισμός

Απειλές για την ζωή του δέχθηκε ο τερματοφύλακας της Κορίνθιανς [pic]

Απειλές για την ζωή του δέχθηκε ο τερματοφύλακας της Κορίνθιανς [pic]

Πηγή Φωτογραφίας: Alchetron

Ο τερματοφύλακας της Κορίνθιανς, Κάσιο Ράμος, αποκάλυψε ότι δέχθηκε απειλές για την ζωή του, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ο τερματοφύλακας της Κορίνθιανς, Κάσιο Ράμος, αποκάλυψε ότι δέχθηκε απειλές για την ζωή του, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετά την ήττα της ομάδας του Σάο Πάολο στο Κόπα Λιμπερταδόρες.

Η Κορίνθιανς, ηττήθηκε με 2-0 από την Αλγουαράϊς Ρίντι από την Βολιβία, στην πρώτη αγωνιστική για την φάση των ομίλων στο Copa Libertadores και ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας ανέφερε ότι δέχθηκε απειλές θανάτου.

Ο 34χρονος άσος, εξήγησε στο Instagram ότι ένα προσβλητικό ηχητικό μήνυμα, που τον προέτρεπε να φύγει από την ομάδα, εστάλη στους λογαριασμούς που διατηρεί η σύζυγός του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Irmão de Cássio revela vídeo motivacional para final do Mundial

«Είναι θέμα χρόνου. Δεν ξέρω τι θα κάνουμε, ίσως σε σκοτώσουμε, δεν ξέρω, αλλά θα σε βρούμε», έγραφε επί της ουσίας το μήνυμα. «Δεν μπορώ να δεχθώ αυτού του είδους την απειλή», είπε ο Κάσιο, ο οποίος ενημέρωσε αμέσως την αστυνομία, που τον έθεσε αμέσως, υπό προστασία.

Από την πλευρά τους, οι διοικούντες την Κορίνθιανς, με τα «χρώματα» της οποίας, ο Ράμος έχει παίξει περισσότερα από 600 ματς στην καριέρα του, καταδίκασαν το περιστατικό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments