Αθλητισμός

Euroleague: Κλείνει στην Κωνσταντινούπολη την ευρωπαϊκή του πορεία ο Παναθηναϊκός

Euroleague: Κλείνει στην Κωνσταντινούπολη την ευρωπαϊκή του πορεία ο Παναθηναϊκός
Σήμερα [8/4, 20:00] ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δοκιμάζεται στην Κωνσταντινούπολη με αντίπαλο τη Φενερμπαχτσέ, όπου θα κλείσει το φετινό του ευρωπαϊκό ταξίδι στη Euroleague

Σήμερα [8/4, 20:00] ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δοκιμάζεται στην Κωνσταντινούπολη με αντίπαλο τη Φενερμπαχτσέ, όπου θα κλείσει το φετινό του ευρωπαϊκό ταξίδι στη Euroleague.

Οι “πράσινοι”, χωρίς τον Νεμάνια Νέντοβιτς στη σύνθεση τους, θα προσπαθήσουν για το διπλό στην έδρα της Φενέρ, αλλά η αποστολή τους είναι αρκετά δύσκολη, μιας και η τούρκικη ομάδα θέλει να πάρει… εκδίκηση από την ήττα στο ΟΑΚΑ.

Μάλιστα το Τριφύλλι θα βρει αντίπαλο έναν πρώην παίκτη του, που δεν είναι άλλος από τον Τζεχάιβ Φλόιντ, ο οποίος ήρθε το καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό, αλλά αποχώρησε τον περασμένο Δεκέμβριο.

“Είναι το τελευταίο ματς της φετινής Ευρωλίγκας για εμάς. Αναμφίβολα θέλουμε να τελειώσουμε όσο καλύτερα γίνεται τη χρονιά, γι’ αυτό και θα προσπαθήσουμε να παίξουμε για τη νίκη. Έχουμε και πάλι κάποια θέματα που θα πρέπει να διαχειριστούμε αλλά θα κάνουμε την προσπάθειά μας στον υπέρτατο βαθμό ώστε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί”, είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του Εξάστερου Δημήτρης Πρίφτης, ενώ από την πλευρά του ο Ιωάννης Παπαπέτρου επεσήμανε:

“Να δώσουμε το 100%» στον αγώνα με τη Φενέρ. Δεν σημαίνει κάτι για εμάς ότι είναι το τελευταίο παιχνίδι και ουσιαστικά δεν διεκδικούμε κάτι. Νομίζω πως ακόμη δεν είναι η ώρα να κάνουμε απολογισμό. Ακόμη κι όταν τελειώσει η Ευρωλίγκα θεωρώ ότι ο απολογισμός καλύτερο είναι να γίνει στο τέλος της σεζόν. Είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσουμε και αυτό το ματς με τη Φενέρ για να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για το πρωτάθλημα”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments