Αθλητισμός

Play Out: “Σφράγισε” η παραμονή για Ιωνικό – Πάει για το… θαύμα ο Απόλλωνας [vids]

Play Out: “Σφράγισε” η παραμονή για Ιωνικό – Πάει για το… θαύμα ο Απόλλωνας [vids]
Του... διπλού έγινε στην 3 αγωνιστική των play out της Super League, καθώς Ιωνικός, Απόλλωνας και Ατρόμητος πήραν μεγάλα εκτός έδρας αποτελέσματα

Στον αγώνα του Βόλου με τη Λαμία στο Πανθεσσαλικό στάδιο, με τον οποίο άνοιξε η αυλαία της 3ης αγωνιστικής των play out στο πρωτάθλημα, το μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο είχε η φιλοξενούμενη ομάδα, αλλά ηττήθηκε κατά κράτος.

Οι Θεσσαλοί επιβλήθηκαν με 3-0 αφήνοντας σε δυσχερή θέση τους (προτελευταίους) Φθιώτες, τους οποίους χωρίζουν 5 βαθμοί από τον ουραγό Απόλλωνα Σμύρνης (παίζει αργότερα στο Ηράκλειο), ενώ οι ίδιοι επικύρωσαν και μαθηματικά την παραμονή τους.

«Σφράγισε» την παραμονή ο Ιωνικός

Αν και βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ από γκολ του Ριέρα (5΄), ο Ιωνικός επικράτησε στην Τρίπολη 3-2 του Αστέρα, για την 3η αγωνιστική των play out της Super League, και «επισφράγισε» την παραμονή του στη μεγάλη κατηγορία. Ο Τσιγκρίνσκι ισοφάρισε για τους Νικαιώτες στο 29΄ και Μάντζης με δύο γκολ (41΄ και 52΄) ολοκλήρωσε την ανατροπή, πριν διαμορφώσει το τελικό σκορ στο 87΄ ο Μουνάφο.

play out

Ο Απόλλωνας Σμύρνης νίκησε στο Ηράκλειο και πάει για το «θαύμα»

Ο Απόλλωνας Σμύρνης έχει ακόμη σφυγμό… Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έφυγε με τεράστιας σημασίας νίκη (2-1) από το «Θ. Βαρδιονιάννης» απέναντι στον ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των πλέι άουτ, μείωσε σε 2 βαθμούς τη διαφορά από την προτελευταία Λαμία και είναι «ολοζώντανος» για τη 13η θέση, που οδηγεί στα μπαράζ παραμονής.

«Διπλό» παραμονής ο Ατρόμητος στο Αγρίνιο

Με πρωταγωνιστή σε ένα ακόμη ματς τον Ευθύμη Κουλούρη (ασίστ και νικητήριο γκολ), ο Ατρόμητος έφυγε νικητής από το Αγρίνιο με 3-2 επί του Παναιτωλικού και ουσιαστικά «σφράγισε» την παραμονή του στη Super League και για την επόμενη περίοδο.

Το συγκρότημα του Κρις Κόουλμαν πήρε απόλυτα δίκαια τη νίκη, προηγήθηκε δύο φορές με τους Έρλινγκμαρκ και Μουνίθ και παρότι ισοφαρίστηκε ισάριθμες από τον αρχηγό των γηπεδούχων, Χόρχε Ντίας, βρήκε τον τρόπο στο δεύτερο μέρος να πετύχει και τρίτο γκολ με τον… μετρ του είδους, Ευθύμη Κουλούρη, ο οποίος έφτασε… αισίως τα 13 γκολ στο πρωτάθλημα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments