Ελλάδα

Κικίλιας: Υπό τον πρωθυπουργό διυπουργική δομή επιτάχυνσης έργων υποδομής σε τουριστικούς προορισμούς

Κικίλιας: Υπό τον πρωθυπουργό διυπουργική δομή επιτάχυνσης έργων υποδομής σε τουριστικούς προορισμούς
Tην επεξεργασία διυπουργικής δομής επιτάχυνσης των έργων υποδομής σε νησιά και τουριστικούς προορισμούς, υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη προανήγγειλε ο Βασίλης Κικίλιας

Tην επεξεργασία διυπουργικής δομής επιτάχυνσης των έργων υποδομής σε νησιά και τουριστικούς προορισμούς, υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη προανήγγειλε ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας, από το βήμα του Φόρουμ των Δελφών.

Ομιλητής σε πάνελ για το βιώσιμο τουρισμό, ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας επεσήμανε ότι στόχος της διυπουργικής είναι να τρέξουν γρήγορα οι διαδικασίες, ανάλογα πάντα με την φέρουσα ικανότητα των νησιών και των τουριστικών προορισμών και με γνώμονα την βιώσιμη ανάπτυξη.

“Η Ελλάδα είναι μοναδικός τουριστικός προορισμός και στο πλαίσιο αυτό θα τον προασπίσουμε”, επεσήμανε ο κ. Κικίλιας και συμπλήρωσε:

“Από την πρώτη στιγμή, φροντίζουμε μέσα από μελέτες και σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς, να δημιουργηθεί ένα βιώσιμο τουριστικό μοντέλο,  προς όφελος της χώρας και των γενεών που έρχονται”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments