People

Εξάχρονο αγόρι στην Ουκρανία αφήνει κονσέρβες στον τάφο της μητέρας του, που πέθανε από την πείνα

Εξάχρονο αγόρι στην Ουκρανία αφήνει κονσέρβες στον τάφο της μητέρας του, που πέθανε από την πείνα

Πηγή Φωτογραφίας: nypost.com

Ουκρανία: Κονσέρβες στον πρόχειρο τάφο της μαμάς για να μην πεινάει άλλο πια....

Αποκαρδιωτικές εικόνες ήρθαν στο φως με δύο νεαρά αδέρφια στην Ουκρανία να βάζουν φαγητό και χυμό στον τάφο της μητέρας τους, αφού εκείνη πέθανε από την πείνα εν μέσω της εισβολής της Ρωσίας. Ο Vlad Tanyuk, 6 ετών, και ο 10χρονος αδερφός του, Vova, απεικονίστηκαν να στέκονται πάνω από τον τάφο της μητέρας τους που σκάφτηκε βιαστικά στην αυλή του σπιτιού τους κοντά στα περίχωρα του Κιέβου, νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Η μητέρα τους, Ira, λέγεται ότι πέθανε από την πείνα και το άγχος από τις συνεχιζόμενες φρικαλεότητες της Ρωσίας. Δεν ήταν αμέσως σαφές πότε πέθανε η Ira

Η Ρωσία έχει κατηγορηθεί για εγκλήματα πολέμου μετά τη σφαγή δεκάδων αθώων πολιτών από τα στρατεύματα του Βλαντιμίρ Πούτιν. Οι αρχές συλλέγουν πτώματα – πολλά με τραύματα από πυροβόλο όπλο ή σοβαρά εγκαύματα – από τους δρόμους και τα τοποθετούν σε ομαδικούς τάφους.

Ο Ουκρανός πρόεδρος Volodymyr Zelensky επισκέφτηκε την πόλη τη Δευτέρα για να «δείξει στον κόσμο» τους ομαδικούς τάφους, καθώς υποσχέθηκε να λογοδοτήσει τη Ρωσία για τη μεταχείριση των Ουκρανών «χειρότερα και από τα ζώα».

«Θέλουμε να δείξετε στον κόσμο τι συνέβη εδώ. Τι έκανε ο Ρώσος στρατός. Τι έκανε η Ρωσική Ομοσπονδία στην ειρηνική Ουκρανία», είπε ο Ζελένσκι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments